Pogoda...
-
- Kontakt:
Pogoda...
Słyszeliście najnowsze prognozy amerykanów na zime dla europy???
Podobno ma być 15-20 C w polsce, czechach itd.. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. ale jak tak to chyba średnia zima bedzie. Przynajmniej w piecu nie trzeba bedzie tak palić :)
Wie ktoś coś o tym więcej???
Podobno ma być 15-20 C w polsce, czechach itd.. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. ale jak tak to chyba średnia zima bedzie. Przynajmniej w piecu nie trzeba bedzie tak palić :)
Wie ktoś coś o tym więcej???
hahaha, we wakacje miał snieg spaść a grzało że sie z domu ruszyc nie moglem:/ niech mówią co chcą, pewnie znowu bedzie wchuj sniegu i sól na drodze, a obręcze będa obłozone lodem:] a efekt cieplarniany?na niego to bym jeszcze troche poczekał..
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=434847
-
- moderator
- Kontakt:
wg meterologogow(jestem zbyt zaspany zeby sie meczyc nad poprawnym napisaniem tego):P
w grudniu/styczniu w naszym cudnownym kraju ma byc ok. 20stopni ulewne deszcze i silny wiatr...toz to kurwa pora deszczowa niczym na rowniku:D
jak dla mnie to sie nie uda ale wg naukowcow ma tak byc nie za 10-20 lat ino w tym roku a przyczyna tego ma byc el nino
w grudniu/styczniu w naszym cudnownym kraju ma byc ok. 20stopni ulewne deszcze i silny wiatr...toz to kurwa pora deszczowa niczym na rowniku:D
jak dla mnie to sie nie uda ale wg naukowcow ma tak byc nie za 10-20 lat ino w tym roku a przyczyna tego ma byc el nino
hahahaha nie wieżcie w głópoty tych tłóków, i to co pisze w necie i mowią w telewizji, ja wam coś powiem ,to czy będzie zimno cz ciepło i kiedy przyjdzie zmiana pogody najlepiej opserwować na zwierzętach,roślinach itd. ja od urodzenia mam w domu żółwie,obecnie dwa i powie wam że to prawdziwe stacje meterologiczne,wystaczy opserwowac jak sie zachowują, gdy zbliża się zima nie chcą jeść,pływać,brykać itd , są ociężałe,chcą tylko posiedzieć w wodzie i spać i spać i to najlepiej w łóżku z kimś bo jst im ciepło, a gdy idzie wiosna to zaraz zaczynają brykać od rana do wieczora że nie można ich uspokoć , chcą jeść, pływac ,bawić sie itd..... pozatym włąsni nie chcą jeść ,tylk spać, to jż chyba wiecie że za jakieś dwa tygodnie bedzie śnieg leżał, pozatym na większości już drzew liści nie ma ..:/
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!