NAPISY + Naklejki
-
- Kontakt:
If u ask me where the motor is , ill punch u in your face ;d
Gosciu ma taka na cortinie, spoko sprawa, mnie wkolko motorem zwa , ale to tylko jak masz czolg ;]
"Siema i cie nie ma"
Satan cruz rulez ;d Kurde jakos mi sie mozg wylaczyl... Jutro cos szrajbne ;]
Napisz ze na ramie Nazi Power, na amorze naklej sfastyke , zobaczymy jak dlugo pojezdzisz ;d
Gosciu ma taka na cortinie, spoko sprawa, mnie wkolko motorem zwa , ale to tylko jak masz czolg ;]
"Siema i cie nie ma"
Satan cruz rulez ;d Kurde jakos mi sie mozg wylaczyl... Jutro cos szrajbne ;]
Napisz ze na ramie Nazi Power, na amorze naklej sfastyke , zobaczymy jak dlugo pojezdzisz ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hej Shepard... Przeciez napisalem ze wiecej naklejek nie bedzie... Tym bardzie lunijnej....
A co do patriotyzmu... Dopiero ludzie ktorzy wyjada z Polski doceniaja co to byc Polakiem i sa z tego dumni... Szczegolnie w kraju ktory nie ma wlasnej kultury. Kanada wszystko co ma zawdziecza emigrantom. A Polacy sa widoczni i szanowani.
Tak wiec Polski Ellsworth zadzi na szlakach! :)
A co do patriotyzmu... Dopiero ludzie ktorzy wyjada z Polski doceniaja co to byc Polakiem i sa z tego dumni... Szczegolnie w kraju ktory nie ma wlasnej kultury. Kanada wszystko co ma zawdziecza emigrantom. A Polacy sa widoczni i szanowani.
Tak wiec Polski Ellsworth zadzi na szlakach! :)
Pozdrawiam
M
M
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja tam jakos nie przepadam za nalepkami na rowerze. Wole czysty lakier (chociaz slowo "lakier" w wypadku pointa to troche za duzo;)) niz jakies kolorowe nalepki. Wydaje mi sie rowniez, ze rowery obklejone firmowymi nalepkami maja wieksze "branie" u lysych panow z silowni.
Jesli juz jednak cos ma byc na ramie, to bardzo podoba mi sie patent Chrabala. Ramka nie dosc ze zacna (ladny kolorek i w ogole geometria) to jedynie ma "podpis" wlasciciela z boku. Zupelnie jakby rower byl czescia rowerzysty. Jakos tak mnie to ujelo :)
Jesli juz jednak cos ma byc na ramie, to bardzo podoba mi sie patent Chrabala. Ramka nie dosc ze zacna (ladny kolorek i w ogole geometria) to jedynie ma "podpis" wlasciciela z boku. Zupelnie jakby rower byl czescia rowerzysty. Jakos tak mnie to ujelo :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.