Opinie: Trek session 77, Giant dh team, jakis amor

GEORGE
Kontakt:

Opinie: Trek session 77, Giant dh team, jakis amor

Post autor: GEORGE »

Witam,
jestem na etapie kupna ramy. Przeznaczenie DH. odrazu dodam ... wzrost 185, waga 80. Ciezko znalezc jakies opinie na temat tej ramy i co mnie tez interesuje - jaka jest jej waga???? Jezeli mialbym ja kupowac do wsadzalbym do niej totema.
Co sadzicie o takim zestawie???? Czy bylby dobry do DH???

Ewentualnie jeszcze mysle nad Giantem dh teamem i do tego boxxer.

Odrazu spytam, co sadzicie o tym foxie 40:
http://allegro.pl/item970944878_fox_40.html
Czy lepszy bylby od boxxera - mysle o nizszych modelach ale w miare mlodych>=2008.

Co dla mnie byloby tez wazne to jak najbardziej ekonomiczny serwis:)

Co byscie polecili z tych rzeczy albo ew co innego - budzet na obie rzeczy najlepiej do 3000 zl.
puchatek89
Kontakt:

Post autor: puchatek89 »

na temat ram nie bede sie wypowiadal bo nie jezdzilem ani za bardzo doczynienia nie mialem ale na temat amorkow to tak :

- Fox 40 ten co podales to moim zdaniem byl przemalowany na czarno bo strasznie dziwnie wyszedl na zdjeciu i ma nie orginalne naklejki ( bo czarne foxy byly w 2009 produkowane a on ma naklejki 07 badz 08) i jezeli nie masz pojecia o serwisie amorow to raczej serwisu samemu nie zrobisz bo co jak co jest ciezko i uszczelki sa dosc drogie
- Boxxer to szukaj team albo wc z 08 praca wporzatku jezeli chodzi o serwis to jest dosc prosty wszystkie uszczelki mozna kupic za ok 10zl, jedyne co to trzeba dbac raz na 2-3 miesiace serwisik regularnie starac sie brunoksem popsikac i bedzie sluzyl :) a jeszcze boxxer przy jakims niedolocie badz spotkaniu z drzewem lubi pekac :mrgreen:
www.CkBikeShop.pl
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Giant DH Team był dość ciężki i pękał.
Session 7/77 miał więcej wspólnego ze slopem niż DH, nie te kąty, nie ta praca. Za to rama zwinna.

Pomyśl może o Faithie, Norco albo co się na allegro trafi.

Boxxera Race mam i jestem zadowolony.
GEORGE
Kontakt:

Post autor: GEORGE »

ODPOWIEDZ