Boxxer - awaria - opinie

marcin4444
Kontakt:

Post autor: marcin4444 »

SegatiV pisze:krajowa czy importowana ?
Najlepsza z Czech
Slash
Kontakt:

Post autor: Slash »

moim zdaniem nic nie przebije holenderskiej... smazy toster az milo :D
http://slash112.pinkbike.com/
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

B.Z. pisze:"zepsuł mi się zegarek, przestał chodzić mimo że ma nową baterię, co może być zepsute?"
Zegarek na 100% :idea:
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Las3k_91 Ldz bateria, zepsuta baterie kupił, musi ja rozebrać albo na serwis oddać xd
Karpiel i Duncon to moje zycie
drMadej
Kontakt:

Post autor: drMadej »

Możliwe że rozwaliłeś tłumik z lewej golenie , tam gdzie jest sprężyna , to by wyjaśniało wysunięcie się widelca o jakieś 3/4cm i te dziwne dźwięki .
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Z tego miejsca chcialbym pozdrowic wszystkich idiotów piszących posty wcześniej. Bardzo pomogliście w temacie.

Ciezko ocenic co sie stało. drMadej nawet jak pusciła lewa strona to przeciez tlumik powrotu powinien go dalej trzymać. Choć w sumie jest troche dluższy.

Sprawdz sruby na dole goleni dolnych czy cos tam sie nie pourywało. Mozliwe ze puscił sager w gornej ladze i wyskoczył ktorys z tlumikow.
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Hahahahah , dobra korba :D .
drMadej pisze:Możliwe że rozwaliłeś tłumik z lewej golenie
popychacz się to zwie , nie tłumik.
groochas pisze:Z tego miejsca chcialbym pozdrowic wszystkich idiotów piszących posty wcześniej. Bardzo pomogliście w temacie.
Dzięki :wink: Adaś. Świateczne rozprężenie :mrgreen: .
No tym cały wic polega, Kolo nie rozkręci, sie nie dowie .
Zdrowych i Wesołych ....
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

groochas ej ej nie pierd tylko fotki mów jak ci sie fotki podobały,

Nie może tego boxxa oddać na serwis tylko MY telepatycznie będziemy zgadywać??
Karpiel i Duncon to moje zycie
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

groochas możesz co najwyżej powiedzieć że uważasz że jestem ******, a według reguły mam w Du**e Twoje zdanie, tak więc daruj sobie jakiekolwiek wyzwiska. Przemyśl to kiedy będziesz podcierać pupę po keke założyciela tematu, bo jak mniemam, i tego sam nie potrafi zrobić.

Prawdopodobnie zostanę ocenzurowany, w myśl zasady "Są równi i równiejsi", i z "szacunku dla Ciebie". Mam tylko nadzieję że zdążysz to przeczytać :).

Wiesz ! Wyślę Ci to też na PW :), tak na "wszelki wielki"
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

SegatiV wyluzuj , po co ta spina?
groochas
moderator
Kontakt:

SegatiV sorry mistrzu świata i okolicy, ale pisanie w konkretnym pytaniu o zgniatanych myszach i modzie na sukces jest dla mnie idiotyzmem. Jeżeli myślisz, że to było fajne to jeszcze raz pozdrawiam.
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

groochas a co innego mial napisac? np, "cos sie pewnie popsulo"??
Nie wiem czemu ludzie nie moga zakumac tego ze jak cos sie dzieje z jakimkolwiek sprzetem to trzeba go rozebrac zeby zdiagnozowac usterke, bo to nie sklada sie z 1elementu ze mozna od razu stwierdzic co jest nie tak.
A ze swieta ida to humor dobry i ludzie sobie jaja robia bo co innego maja robic na wielkanoc:D a co do boxxera to: popsul sie:P a tak na serio to rozkrec go i zobacz co sie dzieje w srodku bo inaczej napewno nie naprawisz go.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
groochas
moderator
Kontakt:

XXX i wystarczylo napisac to co Ty napisales. A nie 2 strony tematu ple ple ple o d...ie marynie
easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

groochas
Przepraszam zachowałem się jak gówniarz, więcej się to nie powtórzy.

:lol:
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

groochas pisze:Z tego miejsca chcialbym pozdrowic wszystkich idiotów piszących posty wcześniej. Bardzo pomogliście w temacie.

Ciezko ocenic co sie stało.
drMadej nawet jak pusciła lewa strona to przeciez tlumik powrotu powinien go dalej trzymać. Choć w sumie jest troche dluższy.

Sprawdz sruby na dole goleni dolnych czy cos tam sie nie pourywało. Mozliwe ze puscił sager w gornej ladze i wyskoczył ktorys z tlumikow.

Buahahahaa.... Specjalnie wyboldowałem dwa zdania obok siebie. No to też pomogłeś jak cholera, "ciężko ocenić co się stało". No własnie do takich samych wniosków doszli wszyscy ci których raczyłeś nazwać idiotami, tylko że zamiast walić truizmami trochę sobie pożartowali, nie obrażając przy tym nikogo. Następnym razem chwilkę się zastanów zanim rzucisz epitetami.
groochas
moderator
Kontakt:

B.Z. buahahahaha ale smieszne. Wytlumaczysz mi co Cie tak rozbawilo ? Wiesz, nie mam juz 14 lat i nie trybie takiego poczucia humoru. Poprzednicy też sobie pożartowali tak że normalnie boki zrywać.
easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

groochas pisze:nie mam juz 14 lat i nie trybie takiego poczucia humoru. Poprzednicy też sobie pożartowali tak że normalnie boki zrywać.
groochas coś ty taki spięty jak agrafka :D
TRENER!
Kontakt:

Post autor: TRENER! »

Witam!

W momencie gdy blada tarcza księżyca zajdzie za kopułę cerkwi w Niżnym Nowogrodzie,
opuszczam moją wilgotną od wydzieliny z pochwy pościel, wkładam XIX wieczny strój
pszczelarza z okolic Hrubieszowa i idę na szczudłach analnych do najbliższego sklepu
monopolowego, gdzie żądam wydania butelki nalewki wiśniowej,
grożąc - w wypadku odmowy - potworną defekacją wprost na ladę i częściowo na ekspedientkę. - Do arcy przesmiesznych użytkowników - Jak masz pisać idiotyzmy nie związane z tematem to lepiej nie pisz nic, zaoszczedzisz czasu sobie i innym i przynajmniej jeszcze teraz nie ujawnisz się jako *****.

A tak na serio, postów takich frustratów i zakompleksionych gości jak Segativ czy B.Z to nawet nie czytaj, ani to zabawne ani inteligentne. Groochas i drMadej ci dobrze napisali. A najlepiej ściągnij z netu manual i rozbierz go samemu. Ewentualnie wyślij do serwisu jeśli masz kasę.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

TRENER! :roll: To mnie rozgryzłeś cholercia, a teraz wezmę swoją ukochaną żyletkę i pójdę w kont odreagować Wasze niezrozumienie dla mego świata ;(.

Ja mam takie pytanie, czy Wam chce się pisać ciągle to samo?

"Mam dziurę w dętce, co robić?"
"Mój kot nasikał mi na siodełko, co robić?"
"Moja mama nie pozwala trzymać roweru w pokoju, czy w przedpokoju temperatura będzie nadal pokojowa, czy już przed pokojowa? POMOCY!!! SZYBKOOO!!!!! TERAAAAZ !"

Jaj sobie nie róbcie, takimi pierdołami zaśmiecać internet, który i tak już jest przesiąknięty ścierwem, ja chociaż w mniej czy bardziej zabawny sposób pokazuje że mam założyciela tematu, za totalnego lenia i nieroba, dlaczego? Bo znalezienie przyczyny zajmuje mniej czasu, niźli napisanie posta i czekanie na odpowiedzi, tylko trzeba sobie łapki pobrudzić. Co da, to że Wy wielcy mentorzy powiecie mu że coś pękło, i tak to nie zmieni tego że trzeba rozebrać amor, czy to samemu, czy to w serwisie.

Wiecie co, wypryski na Waszym Kuta**e, czy to że wasz pies sam się "pieści" też nie są niczym nowym, wystarczy wpisać w google frazę.

Ale nie, to ja tu jestem najgorszy...

Tak wiec TRENER!, groochas tak po Amerykańsku.

Obrazek
Zablokowany