Najlepsza z CzechSegatiV pisze:krajowa czy importowana ?
Boxxer - awaria - opinie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Z tego miejsca chcialbym pozdrowic wszystkich idiotów piszących posty wcześniej. Bardzo pomogliście w temacie.
Ciezko ocenic co sie stało. drMadej nawet jak pusciła lewa strona to przeciez tlumik powrotu powinien go dalej trzymać. Choć w sumie jest troche dluższy.
Sprawdz sruby na dole goleni dolnych czy cos tam sie nie pourywało. Mozliwe ze puscił sager w gornej ladze i wyskoczył ktorys z tlumikow.
Ciezko ocenic co sie stało. drMadej nawet jak pusciła lewa strona to przeciez tlumik powrotu powinien go dalej trzymać. Choć w sumie jest troche dluższy.
Sprawdz sruby na dole goleni dolnych czy cos tam sie nie pourywało. Mozliwe ze puscił sager w gornej ladze i wyskoczył ktorys z tlumikow.
Hahahahah , dobra korba
.
Adaś. Świateczne rozprężenie
.
No tym cały wic polega, Kolo nie rozkręci, sie nie dowie .
Zdrowych i Wesołych ....

popychacz się to zwie , nie tłumik.drMadej pisze:Możliwe że rozwaliłeś tłumik z lewej golenie
Dziękigroochas pisze:Z tego miejsca chcialbym pozdrowic wszystkich idiotów piszących posty wcześniej. Bardzo pomogliście w temacie.

No tym cały wic polega, Kolo nie rozkręci, sie nie dowie .
Zdrowych i Wesołych ....
groochas możesz co najwyżej powiedzieć że uważasz że jestem ******, a według reguły mam w Du**e Twoje zdanie, tak więc daruj sobie jakiekolwiek wyzwiska. Przemyśl to kiedy będziesz podcierać pupę po keke założyciela tematu, bo jak mniemam, i tego sam nie potrafi zrobić.
Prawdopodobnie zostanę ocenzurowany, w myśl zasady "Są równi i równiejsi", i z "szacunku dla Ciebie". Mam tylko nadzieję że zdążysz to przeczytać
.
Wiesz ! Wyślę Ci to też na PW
, tak na "wszelki wielki"
Prawdopodobnie zostanę ocenzurowany, w myśl zasady "Są równi i równiejsi", i z "szacunku dla Ciebie". Mam tylko nadzieję że zdążysz to przeczytać

Wiesz ! Wyślę Ci to też na PW

groochas a co innego mial napisac? np, "cos sie pewnie popsulo"??
Nie wiem czemu ludzie nie moga zakumac tego ze jak cos sie dzieje z jakimkolwiek sprzetem to trzeba go rozebrac zeby zdiagnozowac usterke, bo to nie sklada sie z 1elementu ze mozna od razu stwierdzic co jest nie tak.
A ze swieta ida to humor dobry i ludzie sobie jaja robia bo co innego maja robic na wielkanoc:D a co do boxxera to: popsul sie:P a tak na serio to rozkrec go i zobacz co sie dzieje w srodku bo inaczej napewno nie naprawisz go.
Nie wiem czemu ludzie nie moga zakumac tego ze jak cos sie dzieje z jakimkolwiek sprzetem to trzeba go rozebrac zeby zdiagnozowac usterke, bo to nie sklada sie z 1elementu ze mozna od razu stwierdzic co jest nie tak.
A ze swieta ida to humor dobry i ludzie sobie jaja robia bo co innego maja robic na wielkanoc:D a co do boxxera to: popsul sie:P a tak na serio to rozkrec go i zobacz co sie dzieje w srodku bo inaczej napewno nie naprawisz go.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt:
groochas pisze:Z tego miejsca chcialbym pozdrowic wszystkich idiotów piszących posty wcześniej. Bardzo pomogliście w temacie.
Buahahahaa.... Specjalnie wyboldowałem dwa zdania obok siebie. No to też pomogłeś jak cholera, "ciężko ocenić co się stało". No własnie do takich samych wniosków doszli wszyscy ci których raczyłeś nazwać idiotami, tylko że zamiast walić truizmami trochę sobie pożartowali, nie obrażając przy tym nikogo. Następnym razem chwilkę się zastanów zanim rzucisz epitetami.
-
- Kontakt:
Witam!
W momencie gdy blada tarcza księżyca zajdzie za kopułę cerkwi w Niżnym Nowogrodzie,
opuszczam moją wilgotną od wydzieliny z pochwy pościel, wkładam XIX wieczny strój
pszczelarza z okolic Hrubieszowa i idę na szczudłach analnych do najbliższego sklepu
monopolowego, gdzie żądam wydania butelki nalewki wiśniowej,
grożąc - w wypadku odmowy - potworną defekacją wprost na ladę i częściowo na ekspedientkę. - Do arcy przesmiesznych użytkowników - Jak masz pisać idiotyzmy nie związane z tematem to lepiej nie pisz nic, zaoszczedzisz czasu sobie i innym i przynajmniej jeszcze teraz nie ujawnisz się jako *****.
A tak na serio, postów takich frustratów i zakompleksionych gości jak Segativ czy B.Z to nawet nie czytaj, ani to zabawne ani inteligentne. Groochas i drMadej ci dobrze napisali. A najlepiej ściągnij z netu manual i rozbierz go samemu. Ewentualnie wyślij do serwisu jeśli masz kasę.
W momencie gdy blada tarcza księżyca zajdzie za kopułę cerkwi w Niżnym Nowogrodzie,
opuszczam moją wilgotną od wydzieliny z pochwy pościel, wkładam XIX wieczny strój
pszczelarza z okolic Hrubieszowa i idę na szczudłach analnych do najbliższego sklepu
monopolowego, gdzie żądam wydania butelki nalewki wiśniowej,
grożąc - w wypadku odmowy - potworną defekacją wprost na ladę i częściowo na ekspedientkę. - Do arcy przesmiesznych użytkowników - Jak masz pisać idiotyzmy nie związane z tematem to lepiej nie pisz nic, zaoszczedzisz czasu sobie i innym i przynajmniej jeszcze teraz nie ujawnisz się jako *****.
A tak na serio, postów takich frustratów i zakompleksionych gości jak Segativ czy B.Z to nawet nie czytaj, ani to zabawne ani inteligentne. Groochas i drMadej ci dobrze napisali. A najlepiej ściągnij z netu manual i rozbierz go samemu. Ewentualnie wyślij do serwisu jeśli masz kasę.
TRENER!
To mnie rozgryzłeś cholercia, a teraz wezmę swoją ukochaną żyletkę i pójdę w kont odreagować Wasze niezrozumienie dla mego świata ;(.
Ja mam takie pytanie, czy Wam chce się pisać ciągle to samo?
"Mam dziurę w dętce, co robić?"
"Mój kot nasikał mi na siodełko, co robić?"
"Moja mama nie pozwala trzymać roweru w pokoju, czy w przedpokoju temperatura będzie nadal pokojowa, czy już przed pokojowa? POMOCY!!! SZYBKOOO!!!!! TERAAAAZ !"
Jaj sobie nie róbcie, takimi pierdołami zaśmiecać internet, który i tak już jest przesiąknięty ścierwem, ja chociaż w mniej czy bardziej zabawny sposób pokazuje że mam założyciela tematu, za totalnego lenia i nieroba, dlaczego? Bo znalezienie przyczyny zajmuje mniej czasu, niźli napisanie posta i czekanie na odpowiedzi, tylko trzeba sobie łapki pobrudzić. Co da, to że Wy wielcy mentorzy powiecie mu że coś pękło, i tak to nie zmieni tego że trzeba rozebrać amor, czy to samemu, czy to w serwisie.
Wiecie co, wypryski na Waszym Kuta**e, czy to że wasz pies sam się "pieści" też nie są niczym nowym, wystarczy wpisać w google frazę.
Ale nie, to ja tu jestem najgorszy...
Tak wiec TRENER!, groochas tak po Amerykańsku.

Ja mam takie pytanie, czy Wam chce się pisać ciągle to samo?
"Mam dziurę w dętce, co robić?"
"Mój kot nasikał mi na siodełko, co robić?"
"Moja mama nie pozwala trzymać roweru w pokoju, czy w przedpokoju temperatura będzie nadal pokojowa, czy już przed pokojowa? POMOCY!!! SZYBKOOO!!!!! TERAAAAZ !"
Jaj sobie nie róbcie, takimi pierdołami zaśmiecać internet, który i tak już jest przesiąknięty ścierwem, ja chociaż w mniej czy bardziej zabawny sposób pokazuje że mam założyciela tematu, za totalnego lenia i nieroba, dlaczego? Bo znalezienie przyczyny zajmuje mniej czasu, niźli napisanie posta i czekanie na odpowiedzi, tylko trzeba sobie łapki pobrudzić. Co da, to że Wy wielcy mentorzy powiecie mu że coś pękło, i tak to nie zmieni tego że trzeba rozebrać amor, czy to samemu, czy to w serwisie.
Wiecie co, wypryski na Waszym Kuta**e, czy to że wasz pies sam się "pieści" też nie są niczym nowym, wystarczy wpisać w google frazę.
Ale nie, to ja tu jestem najgorszy...
Tak wiec TRENER!, groochas tak po Amerykańsku.