[Mikołów-Kamionka] Rozbudowa/jazda na tamtejszej trasce
[Mikołów-Kamionka] Rozbudowa/jazda na tamtejszej trasce
Witam. Jestem z Katowic-Zarzecza, i do wspomnianej kamionki mam kawałeczek na rowerze. Niestety nie znam osób które jeżdżą na trasie na tej górce, a chciałbym je poznać i jeżeli sa na tym forum proszę o kontakt gg 1441389.
Jestem chetny do rozbudowy i ogolnej pomocy w utrzymaniu traski. Sam coś bede próbował zrobic, ale jedna łopata to troche za mało. Moim zdaniem górka ma potencjał, a trasa pozostawia trochę do życzenia, wiec zachęcam mikołowskich i katowickich(z południowych dzielnic) rider'ów do kontaktu, rozbudowy i śmigania na bajku:D
ps. Do moderatorów: Nie wiem czy to dobry dział, ewentualnie proszę o przeniesienie(do ustawek):)
Jestem chetny do rozbudowy i ogolnej pomocy w utrzymaniu traski. Sam coś bede próbował zrobic, ale jedna łopata to troche za mało. Moim zdaniem górka ma potencjał, a trasa pozostawia trochę do życzenia, wiec zachęcam mikołowskich i katowickich(z południowych dzielnic) rider'ów do kontaktu, rozbudowy i śmigania na bajku:D
ps. Do moderatorów: Nie wiem czy to dobry dział, ewentualnie proszę o przeniesienie(do ustawek):)
Kamionka, chodzi o trasę za tymi domkami w tym lesie z "dziurą"? okoliczni mówią na to "bomber-krater".. nie wiem, czy o to chodzi :] jestem z Łazisk Średnich, a do tego miejsca mam 30 minut na rowerze. Druga trasa jest u nas na tzw. "wieżysku" - jest to bardziej park FR, niż trasa, bo masz do wyboru tyle opcji zjazdu i hopek.. a ciągle się to rozbudowuje tam. zastanawiam się nad zbudowaniem dropa z bunkru.. gdybyś był chętny daj znac gg: 3901498 do jeżdżenia :]