Tragedia Narodowa

Jozan
Kontakt:

Tragedia Narodowa

Post autor: Jozan »

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Tvn24 podawał 130 osób. Teraz w państwie zrobi się na pewno mały syf, sporo osób z rządu zmarło.
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Jozan był temat i został zamknięty:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=58568

Ciebie też musiałem ocenzurować

Prosiłbym o kulturę w tak poważnym temacie, jeśli pojawia się "wirtualne znicze", czy posty nie na miejscu ten też zostanie zamknięty.
matin89
Kontakt:

Post autor: matin89 »

Na onecie pisza ze zginelo 88 osob. Ale to i tak jest masakra tyle osob w jednym miejscu i jeszcze najwazniejsze osoby w panstwie zginely
bamix71
Kontakt:

Post autor: bamix71 »

Jozan...może zmien jakoś ten tytuł posta :evil: nie "Kaczor" i nie "Kaczorowa" tylko Państwo Kaczyńscy lub para Prezydencka...jakiś szacunek Im się należy prawda?!....
Radix
Qbicz
Kontakt:

Post autor: Qbicz »

Jozan trochę szacunku dla zmarłych osób. Rozumiem że nie każdy był zwolennikiem Prezydenta Kaczyńskiego (ja sam nie byłem) ale po śmierci jego i jego żony jest bardzo nie stosowne pisanie "Kaczor, kaczorowa" (przynajmniej "Kaczorowa" mogłeś napisać z dużej litery).
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

>>post nie na miejscu<<

SeraaX, zamknij ten temat, bo będzie tu wojna. Sam chętnie skomentowałbym to tak, że większość forum zmieszałaby mnie z błotem. Zostawmy ten temat samemu sobie
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

GgG ponoc ta informacja o 130 osobach pochodzila z ruskich mediow,ktore "polaczyly" dwie polskie delegacje i "wsadzily" do jednego samolotu.

gwoli scislosci z rzadu bardzo niewiele osob zginelo,a ci ktorzy zgineli (niech spoczywaja w pokoju) nie byli urzednikami wysokiego szczebla,wiec rzad ma sie dobrze.Bardzo przykrym jest,ze znowu zginela wiekszosc dowodcow polskich sil zbrojnych-szef sztabu,dowodcy sil powietrznych,dowodca floty,wojsk specjalnych i chyba ktos jeszcze.
wychodzi na to ze po katastrofie CASY wnioski wyciagniete byly dosc ograniczone.

prosba jako "zielonego" o zachowanie poziomu dyskusji.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
SeraaX
moderator
Kontakt:

Jaca Zamknę ten to pojawi się kolejny, więc póki co zostanie.
Nazwę już poprawiłem, teraz tylko prosiłbym o kulturę, jak wyżej.
Qbicz
Kontakt:

Post autor: Qbicz »

Też proponuję zamknięcie tematu. Tutaj nie ma nad czym dyskutować.
TRAGEDIA NARODOWA!!!
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Polska i Polacy to mają jakiegoś cholernego pecha jeśli chodzi o latanie.
W tamtym roku non stop się rozbijały jakieś awionetki, mamy za sobą dwie katastrofy w Radomiu, wypadek CASY, wcześniej akcja ze śmigłowcem z Millerem na pokładzie :|
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

SeraaX pisze:Jeśli pojawia się wirtualne znicze ten też zostanie zamknięty
Popieram.

Osobiście mam to gdzieś. Co prawda to prawda należy się szacunek do zmarłych, ale to na pewno będzie tak samo jak z MJ. Wszyscy wyśmiewali go za życia i chcieli jego odejścia, a teraz bankowo będą go opłakiwać i jaki to on nie był "ahhh" i co to będzie bez niego...
Tyle na temat.
PS: Najbardziej mi szkoda tych wszystkich dowódców...
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Jaca Ja też chciałem napisać coś więcej, ale doszedłem do wniosku, że nie ma po co, swoją opinię zostawiam dla siebie. A temat myślę, że może zostać, trzeba by go tylko w razie potrzeby przeedytować, bo mogą tu być burzliwe dyskusje.

Rozwalają mnie też takie akcje jak na zdjęciu poniżej
Załączniki
123
123
fuuck.JPG (40.55 KiB) Przejrzano 2196 razy
mag44
Kontakt:

Post autor: mag44 »

Mnie ten "wypadek" strasznie śmierdzi i wydaje mi się że wynikną z tego jakieś nie miłe dla Polski konsekwencje.
http://www.pinkbike.com/buysell/968159/
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Czy wy nie myslicie o tym co bedzie sie dzialo po tym strasznym zdarzeniu? Dla mnie logiczne jest ze to czyjas robota, widocznosc 500 metrow to nie jest tragedia, samolot (remontowany przez ruskich) sam z siebie nie leci pod katem 45'...

Powiem wam tyle, roznie mowilo sie o ludziach w tym samolocie, i nie nam to weryfikowac, oczywistym jest ze to ogromna, na skale swiatowa tragedia a my jako Polacy mamy teraz ogromne klopoty, nie tyle z powolaniem nowej wladzy lecz z kryzysem jaki zapanuje.

Oby nie zrodzil sie z tego zaden konflikt miedzynarodowy..
mag44
Kontakt:

Post autor: mag44 »

BikerJG dokładnie o to mi chodzi.
http://www.pinkbike.com/buysell/968159/
SeraaX
moderator
Kontakt:

BikerJG samolot podchodził do lądowania 4x ...
Więc z tą widocznością było bardzo kiepsko.
Awaria
Kontakt:

Post autor: Awaria »

pierwsze co zrobilem gdy dowiedzialem sie o tragedii to popatrzylem w kalendarz czy dzisiaj przypadkiem nie Prima aprilis... Poprostu wielki szok... Tak jak wiele osob potepialem dzialania prezydenta, ale nie o tym teraz powinno sie mowic, a wspolczuc rodzinom ofiar... Tych ludzi chyba kazdy polak znal, zna i zapamieta na dlugo lub do konca...

tak apropo tych nk'owatych "fot"
Obrazek

to juz chyba delikatne przegiecie...
http://utn.pl/OKAZJE  <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

Kaczyńskiego można było nie lubić, ale oprócz tego ze w obliczu takiej tragedii należy mu się szacunek trzeba przyznać, że nigdy temu krajowi wstydu nie przyniósł. Nigdzie się nie chwiał, nie sypał nie przemyślanymi tekstami. Wiem, to nie czas, żeby roztrząsać co zrobili poprzednicy, ale chodzi tylko o to, że na pewno sobie nie zasłużył na kpiny, zwłaszacza w tak tragicznym momencie.

Druga sprawa to ludzie którzy tam zginęli oprócz prezydenta. Wszyscy najważniejsi dowódcy, prezes NBP. Dramat. Kraj może się po tym długo nie pozbierać. Tym bardziej nie jest to miejsce na głupie żarty i kpiny.

Oprócz tego, bo mało sie o tym mówi zginął jeszcze ostatni prezydent Polski na uchodźstwie - Ryszard Kaczorowski. Postać historyczna, której należy się bezwzględny i bezwarunkowy szacunek.
Zablokowany