Tragedia Narodowa

dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

BikerJG pisze:Dla mnie logiczne jest ze to czyjas robota
a dla mnie nie, no chyba ze masz jakeiś wtyki gdzies głęboko i cos więcej wiesz. nie ma to jak bezpodstawne teorie i to w dodatku tego kalibru....

szok, szok, szok, to sie nigdy nie powinno zdarzyć, co by Ci ludzie nie wyrabiali z tą całą polityką...RIP
http://dhcyc.pinkbike.com
Tadziuu
Kontakt:

Post autor: Tadziuu »

SeraaX Ale mimo wszystko to trochę dziwne, przecież na pokładzie są wszystkie przyrządy potrzebne do lotu. Wysokościomierze, prędkościomierze itd. itp. To jakim, kurna, sposobem samolot leciał pod takim kątem, że zahaczył o drzewa? Dziwne, wiadomo było, że jest tam las. I przecież za sterami siedziała elita polskiego lotnictwa... To co z tego, że 4x podchodzili do lądowania? Oni do tego byli uczeni.

Mi ta sprawa baaaaardzo śmierdzi i popieram słowa BikerJG.
"samolot (remontowany przez ruskich) sam z siebie nie leci pod katem 45'..."
http://tadziu-.pinkbike.com/album/2k12-Riding/
Awaria
Kontakt:

Post autor: Awaria »

Tadziuu^ teoria spiskowa? :P ja slyszalem ze WTC to sprawka kosmitow -.-... Daj spokoj, przynajmniej na 2 dni, a pozniej gdy juz atmosfera sie ustabilizuje to glos te herezje :)

"- Na pokładzie prezydenckiego samolotu znajdowało się najprawdopodobniej 88 osób, miało być ich 89, ale jedna nie stawiła się na lotnisku przed odlotem - powiedział dziennikarzom rzecznik MSZ Piotr Paszkowski."
swoja droga, to ten czlowiek moze mowic o prawdziwym cudzie...

a co do WTC i UFO to to byla ironia tadeuszu :P
http://utn.pl/OKAZJE  <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
Tadziuu
Kontakt:

Dem0niczny To nie herezja tylko moje przypuszczenia ;). I według mnie trudno się tego nie spodziewać po ruskich. Nie ufam temu narodowi.
A w bujdę o WTC i UFO szczerze wątpię.
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Stało się. Trudno. Nie chcę tu siać jakichś teorii spiskowych, ale moim zdaniem to głupota dawać do remontu samoloty rządowe ruskim, kiedy stosunki polsko-rosyjskie są jakie są.
Zdaję sobie sprawę, że był to samolot produkcji radzieckiej i tylko pewnie u ruskich mogli go naprawiać. Wynika z tego, że moim zdaniem nie powinni po prostu latać ich wynalazkami.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

ja powiem ze dla mnie to nie jest tragedia, a tym bardziej nie narodowa, oni dorwali sie do koryta, kasy mieli jak lodu i nic z tym krajem nie robili, czemu wiec żałować takich ludzi ? jak dla mnie spotkala ich po prostu kara za to co narobili i tyle, polowa z tych ludzi w sejmie robi na boku jak sie da, i dupe podciera banknotami
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

wyluzujcie z tymi spiskami-w warunkach ograniczonej widocznosci-a o tym mowia wszyscy ktorzy tam byli-ladowanie wspomaga jakis tam system,ktorego zdaje sie na tym lotnisku nie bylo.ten sam system zawiodl wtedy jak rozbila sie casa z generalami na pokladzie.
Samolot to nie samochod,on nie parkuje z predkoscia 10km/h,ma ogromna bezwladnosc i dziala na niego bardzo wiele roznych sil.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Eniek
Kontakt:

Post autor: Eniek »

To w białorusi był serwisowany samolot, zresztą, po każdym serwisie jest sprawdzany przez służby. Słyszałem o awarii silników i gęstej mgle, poza tym samolot był stary, nowe w takich sytuacjach mogą być sterowane przez komputer... Oczywiście ktoś zawsze będzie wierzył w teorie spiskowe i głosil jakieś herezje.
Awaria
Kontakt:

Post autor: Awaria »

piotrex tym ludziom poprostu brakuje sensacji ;/ wszedzie widza spisek itp.
Ciekawe czy gdyby Tuska ugryzl pies w kostke to widzieliby w tym specjalnie zaprogramowanego psa-roboa produkcji radzieckiej wyprodukowanego specjalnie na cele tej misji... Toz to smieszne, a posta magika az trudno skomentowac, bo on chyba nie ma najmniejszego pojecia o tym co prezydentowi udalo sie zrealizowac... Owszem sam jak to okreslilem potepialem go, ale pamietam ze w ciagu jego niedokonczonej kadencji zrobil cos dla Polski.
http://utn.pl/OKAZJE  <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

MAGIK_KRK_PL bo w obliczu takiej tragedii kazdemu nalezy sie szacunek i wspolczucie-ci ludzie mieli rodziny i zgineli w sposob tragiczny.
jesli nie rozumiesz to Twoj problem,ale daruj sobie dalsze wypowiedzi.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tadziuu
Kontakt:

piotrex No tak, ale nie lata sam z siebie pod kątem 45', a taką rzecz jak wysokościomierz musi mieć dokładną. Wskaźnik przechyłu też jest...
I wcale nie głoszę herezji. To była pierwsza rzecz jaka mi przyszła na myśl.

A przykład z psem jak dla mnie jest śmieszny po prostu.
Hajdas
Kontakt:

piotrex
mi sie wydaje ze na swoje traktowanie po smierci powinnismy sobie pracowac jeszcze za zycia :)
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

W sprawy polityczne nigdy się nie mieszałem. Niektórzy narzekają na polskich polityków ale ciesze się, że jesteśmy przynajmniej państwem demokratycznym. Teraz widać, że zarabiając dziesiątki tysięcy można stracić wszystko w jednej sekundzie. Oby teraz Polska polityka szybko się podniosła.
btw. Mówią o tych trzech osobach, które "ponoć" przeżyły a nikt nic więcej o tym nie wie. Polacy powinni wysłać tam swoje służby bo wiadomo ruski ruskami i na dodatek na czele komisji do zbadania przyczyn katastrofy będzie stał Putin. Mam nadzieję, że był to tylko nieszczęśliwy przypadek...
Co do szacunku należy się każdemu.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Tadziuu^ pisze:piotrex No tak, ale nie lata sam z siebie pod kątem 45', a taką rzecz jak wysokościomierz musi mieć dokładną. Wskaźnik przechyłu też jest...
pewnie ruscy go zhakowali, bo jak przecież inaczej wytłumaczyć przechył.....a moze poprostu jeden z silników przestał ogarniać? od ustalenia prawdziwncyh przyczyn są ludzie badający tą katastrofe, a nie my

ludzie, część z was naprawde powinna zamknąć dzioby bo oprócz tego, że według was były tam same hieny to byli to tez polacy, wasi rodacy, mający rodziny i bliskich

to co czesc soba teraz reprezentuje jest poprostu niegodne
http://dhcyc.pinkbike.com
bamix71
Kontakt:

Post autor: bamix71 »

...dla mnie to ten temat zaczyna robiś się żałosny tzn.wypowiedzi niektórych "Kolesi"...
może by go zamknąć?!niech sobie piszą na NK...
Radix
Tadziuu
Kontakt:

dhcycCo do ludzi sprawdzających przyczyny to masz racje. Ale chyba forum jest od tego by podzielić się swoimi przypuszczeniami? Trudno, że trudno to zrozumieć.

I jeśli to: "ludzie, część z was naprawde powinna zamknąć dzioby bo oprócz tego, że według was były tam same hieny to byli to tez polacy, wasi rodacy, mający rodziny i bliskich

to co czesc soba teraz reprezentuje jest poprostu niegodne"
Było również o mnie, to wielkie dzięki za wkładanie wszystkich do jednego worka. Nie wraziłem komentarza w stylu" Dobrze mu tak bo zarabiał dużo kasy" na temat śmierci głowy państwa, ani go nie krytykowałem.

I tak w ogóle to takie stwierdzenie o zarabianiu kasy jest chore i świadczy tylko o kompleksach na punkcie forsy.
Hajdas
Kontakt:

piotrex dlaczego usunales posta? ;) nie obrazalem nikogo wiec niewiem o co tu chodzilo ?

a wiec zapytam jeszcze raz

szymon102 czy szacunek nalezy sie hitlerowi i stalinowi np ?
Grondag
Kontakt:

Post autor: Grondag »

Na dodatek to (moim zdaniem!) spora hańba dla narodu, bo te samoloty mają po kilkadziesiąt lat i miały być wymienione już dawno- pierwsze samoloty TU-154 latały już w 1973r. Wstyd i tyle...
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

dhcyc wypowiedzi obrazliwe dla zmarlych zostaly napisane na samym poczatku, mimo ze kazdy pisze juz poprostu co mysli o sprawie to 2 czesc pisze "wypowiedzi sa naganne itd" chociaz takie wypowiedzi wogole nie padaja :)

Mysle ze tak czy inaczej nic o tej katastrofie sie nie dowiemy, moze ktos z was ogladal filmy dokumentalne o Putinie? Moze ktos z was czytal ksiazki o tym?

Co do ataku na WTC tez po kilku dniach padlo milion teorii.

Ja mysle tak, jesli ktos maczal w tym palce to nigdy sie o tym nie dowiemy, ale nawet jesli tak nie bylo powstanie 10000 teorii na ten temat.

Bardzo spodobal mi sie post BZ, zgadzam sie w 100%.

Dowodcow obrony narodowej juz nie mamy, nikomu wbrew pozorom nie zalezalo by na pozbyciu sie panstwa Kaczynskich, bardziej na obronie narodowej - jesli juz

Peace
Zablokowany