btw. gratuluje ci przekretu pod własnym nazwiskiem

Tomcio !
Żeby nie było, że namawiam cię do czegoś złego ale ty masz do gościa 1,5 godziny pociągiem weź dwóch kumpli i wejdź mu do domu.
Spaced pisze:marcinBIENIASZ niezaleznie od reakcji tomcia to sry ale sam jestes winny temu, ze ci ludzie gnoj na nk i "w zyciu" robia. Robisz ludzi w konia to oczekuj, ze sobie dupe sparzysz. Utrzymywałbys kontakt to pewnie na nk wiadomosci nie byłoby.
btw. gratuluje ci przekretu pod własnym nazwiskiem Wink
Witaj przesympatyczny SławkuSLAWEK10007 pisze:Jak pisał Joncek Ja tez zostałem oszukany przez Marcina Bieniasza. Rok czekałem na zwrot 900 zł, lecz w końcu mi się udało. Ten mężczyzna podobno ma komornika juz na koncie i wyrąbał już kilka osób przed Tobą, w tym mnie i pewnego goscia z KRK. Nie bój sie policja również juz go zna.
p.s. Na focie na nk to on.
Jak by chodziło o mnie to mógłbyś sobie wsadzić "rekompensaty", mam szczerą nadzieję, że zamiast tylko oddać pieniądze będziesz musiał załatwić oszukanym ludziom towar po cenach za jaki go wylicytowalimarcinBIENIASZ pisze: w ramach rekompensaty dostałeś ode mnie sporo fajnych rzeczy
Spaced - pozostawię bez komentarza pozostawię Twój wpis.Spaced pisze:marcinBIENIASZ znajomi powinni ciebie o cala sytuacje winic, nie oszukanych ludzi. Ja sie nie dziwie ze komus nerwy puszczaja jak ciezko zapracowane (czesto dosc grube jak w przypadku foxów) pieniadze traci. Sry ale wszystkie groźby dla twoich znajomych to twoja wina.
Chcesz zakonczyc sprawe to jak piotrex pisał - napisz jak i kiedy rozwiazesz sprawe, a nie odwracaj kota ogonem liczac, na to, ze przekret ujdzie ci na sucho. Ba szczerze t nawet nie wierze ci w te narzekanie znajomych/rodziny - jako oszust masz zerowa wiarygodnosc.
"jedynie"?Wyciales pare osob na gruba kase,przekraczajaca zapewne 10tys zlotych.marcinBIENIASZ pisze: Moja winą jest jedynie niezamknięcie i niesfinalizowanie aukcji allegro,
jesli masz na mysli pomowienia to obawiam sie,ze nie bierzesz pod uwage malego warunku ktory jest zawarty w paragrafie..ponadto jest wykladnia ktora mowi nam,ze w tej sytuacji autor tematu i inne osoby ktore zaplacily a nieotrzymaly sprzetu nie moga zostac pociagniete do odpowiedzialnosci.marcinBIENIASZ pisze:(kodeks karny proponuję sprawdzić zanim nazwiesz mnie oszustem kolejny raz)
napewno nie?marcinBIENIASZ pisze:Ale jak ktoś bije w "morde" innych, którym się nie należy
w związku z powyzszym odradzam wyjazdy, tłum bywa nieobliczalnymarcinBIENIASZ pisze:A jeśli kiedyś spotkamy się (co jest pewne) gdzieś w świecie, bądź na zawodach
excatly !piotrex pisze:marcinBIENIASZ napisał:
(kodeks karny proponuję sprawdzić zanim nazwiesz mnie oszustem kolejny raz)
jesli masz na mysli pomowienia to obawiam sie,ze nie bierzesz pod uwage malego warunku ktory jest zawarty w paragrafie..ponadto jest wykladnia ktora mowi nam,ze w tej sytuacji autor tematu i inne osoby ktore zaplacily a nieotrzymaly sprzetu nie moga zostac pociagniete do odpowiedzialnosci.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość