Tez mam signa fr2 z duro triple z przodu, chetnie się pochwale jak foty porobie.
Tuningowałes to duro? bo jak nie, to nie wiesz co tracisz. Ja mam po tuningu, prawie jak junior chodzi, wiec warto sie troche pobawic:D
[Kuba94] - Sign fr2 + duro Triple
ta ja też mam duro triple w pitbullu i gówno działa wiecie jaka jest różnica między duro t a juniorem ziemia a niebo wiem chociaż nie jeździłem na juniorze a ważę nie mało bo 100kg i też nalałem od pizdu oleju i czuję się jak bym jeździł na sztywniaku. Dopiero jak podwoziłem kolegę na kierze to coś działało na krawężniku a kolega waży 60 kg tak że nie pierdo*cie głupot. 

Pawel94 No to nie wiem jak jeżdziłes, bo ja waże 65 i jest gitara:)
W ogole jak nie jezdziłeś na juniorze to co sie wypowiadasz, troche to smiesznie zabrzmiało. oczywiscie z duro juniora nie zrobisz, ale po dobrym tuningu, który znajdziesz chocby tu na forum, duro chodzi baardzo miękko, nawet pod moja wagą. Poza tym, jeżeli wlejesz w "pizdu oleju", to nie bedzie dobrze chodził, bo za duze ciśnienie bedziesz miał i bedzie twardy jak skala. Ma tez znaczenie jaki olej wlejesz:) Jakbys chciał sie coś dowiedzieć na temat tuningu, napisz:)
W ogole jak nie jezdziłeś na juniorze to co sie wypowiadasz, troche to smiesznie zabrzmiało. oczywiscie z duro juniora nie zrobisz, ale po dobrym tuningu, który znajdziesz chocby tu na forum, duro chodzi baardzo miękko, nawet pod moja wagą. Poza tym, jeżeli wlejesz w "pizdu oleju", to nie bedzie dobrze chodził, bo za duze ciśnienie bedziesz miał i bedzie twardy jak skala. Ma tez znaczenie jaki olej wlejesz:) Jakbys chciał sie coś dowiedzieć na temat tuningu, napisz:)
-
- Kontakt: