[Kuba94] - Sign fr2 + duro Triple

boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Tez mam signa fr2 z duro triple z przodu, chetnie się pochwale jak foty porobie.
Tuningowałes to duro? bo jak nie, to nie wiesz co tracisz. Ja mam po tuningu, prawie jak junior chodzi, wiec warto sie troche pobawic:D
Kuba94
Kontakt:

Post autor: Kuba94 »

ja wlałem do goleni 50 ml oleju do smarowania i chodzi zaj.... :)
Pawel94
Kontakt:

Post autor: Pawel94 »

ta ja też mam duro triple w pitbullu i gówno działa wiecie jaka jest różnica między duro t a juniorem ziemia a niebo wiem chociaż nie jeździłem na juniorze a ważę nie mało bo 100kg i też nalałem od pizdu oleju i czuję się jak bym jeździł na sztywniaku. Dopiero jak podwoziłem kolegę na kierze to coś działało na krawężniku a kolega waży 60 kg tak że nie pierdo*cie głupot. :evil:
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Pawel94 No to nie wiem jak jeżdziłes, bo ja waże 65 i jest gitara:)
W ogole jak nie jezdziłeś na juniorze to co sie wypowiadasz, troche to smiesznie zabrzmiało. oczywiscie z duro juniora nie zrobisz, ale po dobrym tuningu, który znajdziesz chocby tu na forum, duro chodzi baardzo miękko, nawet pod moja wagą. Poza tym, jeżeli wlejesz w "pizdu oleju", to nie bedzie dobrze chodził, bo za duze ciśnienie bedziesz miał i bedzie twardy jak skala. Ma tez znaczenie jaki olej wlejesz:) Jakbys chciał sie coś dowiedzieć na temat tuningu, napisz:)
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Ja tam widziałem duro triple które chodzi lepiej od juniora 2007. Wszystko jest możliwe jak sie umie zrobić/nie umie zadbać.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
alexanderrr
Kontakt:

Post autor: alexanderrr »

Pawel94

Jak nalałeś "od pizdu oleju" to sie chłopie nie dziw...
Ja do swojego duro tez nalałem za dużo i strasznie mulił i był prawie jak sztywniak.
Trzeba wlewać tyle ile powinno być :)
PozdrO :D
ODPOWIEDZ