[Wisła-Stożek] FOTY + FILMY

;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Ponowie prosbe! Wybaczcie, ze tak chamsko sie dopraszam, ale jezdizlem od piatku do niedzieli i co chwile dostawalem flashem po oczach, a przejzalem wszystkie galerie i ani jednego zdjecia nie znalazlem mojego;/ Jakby ktos mial nr 207, srebrna rama, pomaranczowe kola, czarny kask, niebieskie spodnie. To bylbym bardzo wdzieczny za informacje!:)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Creed
Kontakt:

Post autor: Creed »

eeeeeee spoko... ja jezdzilem od srody i nie znalazlem ani jednego zdjecia... gdyby niektorzy zamiast taniego pseudolansu na serwisach ze zdjeciami wrzucili wszystkie zdjecia to kazdy by siebie znalazl...
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3959489

BLESS YA!
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

a czekaj czekaj, srebrna rama, pomarańczowe koła, czekaj czekaj, a to nie mam //
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
swiechu56
Kontakt:

Post autor: swiechu56 »

Rozumiem że każdy chciał by mieć fote z zawodów bo sam zawsze chcę mieć taka pamiątkę ale gdybym był fotografem to by mnie krew zalewała z tekstami poproszę o fote numerka "xxx" :/ Weźcie dajcie spokój.... kto by przepatrywał te wszystkie foty? Rozumiem prośbę o fote "xxxxx" w lepszej jakości ale to na priva.... I tak dobrze że fotografowie są na tyle uprzejmi i uloadują fotki co trwa nieco więcej niż 5 min... więc dajcie spokój z takimi głupimi prośbami...jeździjcie ładniej to zwrócicie uwagę i będziecie mieć foty :D hah pozdro.
http://swiechu.pinkbike.com/
;o
Kontakt:

swiechu56- jak ja robie foty, to wiem kogo mam i mniej wiecej jakie mam na dysku/aparacie. WIec nie widze problemu, tym bardziej, jesli ktos przy obrabianiu np. zauwazy, zeby mi dac znac. Przepatrzylem wszystkie galerie i nie znalazlem, a jestem pewien ze duzo fot mialem. Przeciez nie kaze nikomu, ale jakby ktos przy okazji zobaczyl moje zdjecie to 2min zeby mnie poinformowac moze przeboleje, a jak nie to tez nic sie nei stanie, chcialem sprobowac, moze ktos okaze sie pomcny!
100procent
Kontakt:

Post autor: 100procent »

http://vimeo.com/11241516

Jeszcze raz małe update. Za parę dni postaram się wrzucić surowy materiał.

Przy okazji mam propozycję dla tych którzy robią zdjęcia i dla tych którzy zawsze chcą mieć jakieś zdjęcie z zawodów. Może trzeba zaproponować parę złotych za zdjęcie? :) Nie mówię tu o jakieś wielkich kwotach ale np. 3 zł za fotę to żadne pieniądze, a wtedy pewnie większość fotografów będzie robić więcej zdjęć biorąc pod uwagę, że jak sprzeda kilkanaście fot to wyjazd będzie mieć za free.
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

100procent pisze:Przy okazji mam propozycję dla tych którzy robią zdjęcia i dla tych którzy zawsze chcą mieć jakieś zdjęcie z zawodów. Może trzeba zaproponować parę złotych za zdjęcie?
Pomysł bardzo dobry, ale w ten sposób, że dają fotografowie galerią z kilkuset zdjęciami w małej rozdzielczości, a jeżeli chcesz fotę w oryginalnym rozmiarze to przelewik i dostajesz maila ze zdjęciem. W takiej formie jestem jak najbardziej ZA!

Pozdro
;o
Kontakt:

Jeszcze lepiej zaplacic na miejscu, na trasie i np. przejechac kilka razy dana sekcje czy cos i wybrac dobre foty :)
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

eh, jak czytam powyższe posty to stwierdzam, że niektórzy mają ciekawe priorytety :wink:
Ja zawsze myślałem, że na zawody jeździ się po to żeby się ścigać, podnosić własne umiejętności, no i spędzić fajny weekend w "rowerowym" towarzystwie...
Ale chyba jednak fotki, które można wstawić na n-k czy facebooka są dla niektórych najważniejsze... choć przynajmniej fotografowie sobie zarobią :lol:

PS. żeby nie było, to oczywiście miło mieć pamiątkową fotkę z wyjazdu, ale jak się nie trafi to trudno, następnym razem trzeba więcej jeździć i wyjeździć fotkę na podium :wink:
;o
Kontakt:

Miki- wiadomo, ale jednak milo miec z wyjazdu jakies zdjecie;) A w zeszlym roku np. jezdzac tylko jeden dzien, znalazlem pare swoich fot. Wiec wydaje mi sie, ze po prostu moze nie wyszly wystarczajaco "pro" i ktos nie wrzucil, a mimo to z checia bym je zobaczyl. No i wiadomo- nie sa najwazniejsze, bo liczy sie jazda i dobra zabawa!
100procent
Kontakt:

Cesiu pisze:Pomysł bardzo dobry, ale w ten sposób, że dają fotografowie galerią z kilkuset zdjęciami w małej rozdzielczości, a jeżeli chcesz fotę w oryginalnym rozmiarze to przelewik i dostajesz maila ze zdjęciem.
Albo wrzucasz zdjęcia większe ze znakiem wodnym bo na miniaturkach nie zawsze widać czy zdjęcie jest naprawdę dobre. Można też przy wrzucaniu zrobić szybką listę numerów jakie się uchwyciło.
miki_ck pisze:eh, jak czytam powyższe posty to stwierdzam, że niektórzy mają ciekawe priorytety
Ja zawsze myślałem, że na zawody jeździ się po to żeby się ścigać, podnosić własne umiejętności, no i spędzić fajny weekend w "rowerowym" towarzystwie...
Posiadanie foty z zawodów to nie tylko lans. Jak ktoś myśli poważniej o jeżdżeniu to na pewno przyda mu się kilka dobrych zdjęć by pokazać je potencjalnemu sponsorowi. Np. w rajdach czy wyścigach samochodowych to są zupełnie normalne praktyki, że zespoły kupują (i to za dużo, dużo większą kasę) zdjęcia by je wykorzystywać do promocji.
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

100procent pisze:Jak ktoś myśli poważniej o jeżdżeniu to na pewno przyda mu się kilka dobrych zdjęć by pokazać je potencjalnemu sponsorowi.
do tego odnosiło się moje "PS" ;) Najpierw trzeba wykręcić trochę dobrych wyników - z tego co widzę to czołówka ma całkiem sporo fot bo chyba chętniej jest fotografowana, nie tylko na podium;)
A do celów promocyjnych to często się specjalnie sesje zdjęciowe robi a niekoniecznie daje foty z zawodów :roll:
100procent
Kontakt:

miki_ck pisze:A do celów promocyjnych to często się specjalnie sesje zdjęciowe robi a niekoniecznie daje foty z zawodów
Gdybym był sponsorem wolał bym zdjęcie zawodnika który jedzie wśród tłumu publiczności (czyli wśród moich potencjalnych klientów) niż reżyserowaną sesje w głębokim lesie :)
mariuszm28
Kontakt:

Post autor: mariuszm28 »

pare zdjęć z DH Wisła 2010
http://picasaweb.google.pl/mariuszm25/WisA
gucstaf
Kontakt:

Post autor: gucstaf »

macie cos ode mnie z rodzinnego albumu jakosc nei jest wysoka ale kazdy jak chce sobie moze odpowiednio obrobic
http://picasaweb.google.pl/gucstaf/Wisl ... directlink
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

mariuszm28 nie wiem jak u innych ale mi się pojawia coś takiego po wejściu na linka podanego przez ciebie

''Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp.''

udostępni swoją galerię plisss :D
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

tofikk Kliknij na: Oglądanie galerii użytkownika MARIUSZ

i się otworzy :wink:
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
tofikk
Kontakt: