[Tank_220] Tank+ Shiver Dc
[Tank_220] Tank+ Shiver Dc
Rama: Mielec, Tank+ 2008r
Widelec: Marzocchi Shiver 2003r 190mm skoku
Kierownica: NS, Muta hucka przycięta do 720mm
Mostek: Zintegrowany Marzocchi.
Gripy: jakieś tanie
Stery: Pig pro
Siodło: Da Bomb
Sztyca: Kellys
Zacisk: Zoom
Korby: FSA, Gamma Drive
Support: FSA, Mega Exo
Zębatka: Truvativ, 38z
Łańcuch: nie mapiętam
Pedały: CMP
Napinacz: Bop
Przerzutki: Sora
Manetki: Alivio
Kaseta: Lx
Koło przód:
Obręcz: Alexrims, Dx32 36otw, 26"
Szprychy: Dt swiss, 36szt
Piasta: DM qr20mm
Opona: Point Racing, , 2.6
Dętka: Maxxis,2.7
Koło tył:
Szprychy: Dt chempion 2.0
Piasta: Da Bomb, 36otw.
Opona: Marzcchi, Bomber, 2.6
Hamulec przód, Hayes, Mag
Hamulec tył, Hayes, Mag
Widelec: Marzocchi Shiver 2003r 190mm skoku
Kierownica: NS, Muta hucka przycięta do 720mm
Mostek: Zintegrowany Marzocchi.
Gripy: jakieś tanie
Stery: Pig pro
Siodło: Da Bomb
Sztyca: Kellys
Zacisk: Zoom
Korby: FSA, Gamma Drive
Support: FSA, Mega Exo
Zębatka: Truvativ, 38z
Łańcuch: nie mapiętam
Pedały: CMP
Napinacz: Bop
Przerzutki: Sora
Manetki: Alivio
Kaseta: Lx
Koło przód:
Szprychy: Dt swiss, 36szt
Piasta: DM qr20mm
Opona: Point Racing, , 2.6
Koło tył:
Szprychy: Dt chempion 2.0
Piasta: Da Bomb, 36otw.
Opona: Marzcchi, Bomber, 2.6
Hamulec przód, Hayes, Mag
Hamulec tył, Hayes, Mag
- Załączniki
-
- nk1.jpg (166.55 KiB) Przejrzano 2371 razy
-
- 23032010(002).jpg (82.18 KiB) Przejrzano 2382 razy
tank220
maxxis
Nie wierzysz przyjedź zważymy.
Ważyłem go wcześniej z inną korbą i było 16kg i 230gram, teraz mam lżejszą na pakiecie to napewno troche urwałem no i lżejsze opony wcześniej były klocki
Więc jak chcecie polenizować nad wagą to zapraszam do zważenia
nans
No patent jest dobry bo nie ma problemu z odkręcaniem. Ja osobiście tego nie robiłem tak kupiłem ale po przedni właściciel wkleił tam taką końcówke na klucz 8 i trzyma że hohoh....
Wiem że jeszcze wiara nacinała te śróbki na płaski duży wkrętak.

Nie wierzysz przyjedź zważymy.
Ważyłem go wcześniej z inną korbą i było 16kg i 230gram, teraz mam lżejszą na pakiecie to napewno troche urwałem no i lżejsze opony wcześniej były klocki

Więc jak chcecie polenizować nad wagą to zapraszam do zważenia

nans
No patent jest dobry bo nie ma problemu z odkręcaniem. Ja osobiście tego nie robiłem tak kupiłem ale po przedni właściciel wkleił tam taką końcówke na klucz 8 i trzyma że hohoh....
Wiem że jeszcze wiara nacinała te śróbki na płaski duży wkrętak.

tank220
-
- Kontakt:
randy-rockstiff
Klocowate opony to tylko przednia wcześniej były cięższe. Tylnia oponka kewlarowa to jest cięszka??
Zresztą jak wiecie lepiej to spoko widze że wszyscy krytykujący wage mają w oczach i z góry robią z Bika Klocka 25kg tak na marginesie wiecie ile poszczegulne czesci ważą np: rama...... raczej nie zarardzo więc osądzanie z góry ze to kloc jest jak dlamnie bez podstawne a dla porównania zważcie swoje Klocki.....

Klocowate opony to tylko przednia wcześniej były cięższe. Tylnia oponka kewlarowa to jest cięszka??
Zresztą jak wiecie lepiej to spoko widze że wszyscy krytykujący wage mają w oczach i z góry robią z Bika Klocka 25kg tak na marginesie wiecie ile poszczegulne czesci ważą np: rama...... raczej nie zarardzo więc osądzanie z góry ze to kloc jest jak dlamnie bez podstawne a dla porównania zważcie swoje Klocki.....

tank220
Nie interesuje mnie dokladnie ile waży ale wypadało by powiedzieć prawde ;D
Mam taki set http://www.pinkbike.com/photo/4951739/ i wazy 16,92 a lżejesze mam :
pedały, napinacz, przednie koło, siodełko , detki po 150 gram , sadze ze korba też moze byc lzejsza a to kilogram wiecej niz twoj
Ale spoko...
Mam taki set http://www.pinkbike.com/photo/4951739/ i wazy 16,92 a lżejesze mam :
pedały, napinacz, przednie koło, siodełko , detki po 150 gram , sadze ze korba też moze byc lzejsza a to kilogram wiecej niz twoj

Ale spoko...
-
- Kontakt:
Spoko pany jak tylko udam się do do znajomego z wagą to walne fotke
maxxis
p.s Napinacz raczej masz cięższy
A ciekawe czyte twoje dętki wytrzymią takie katowanie jak maxxisowe dętki....
Widziałem co wiara akurat w wiśle na fulach z kołami robiłą ładne 8 że pękały felgi.
Mój sztywniak przyjmował tamtą dużą hope bez zgrzytnięcia:P:P
Tak wogóle mi o wage akurat naj mniej chodzi ważne że sprzęt kautje na PL trasach Dh już prawie dwa lata i żadnych uszkodzeń pęknięć itp... Jedynie przerzutka odmuwiła posłuszeństwa..
Tak na marginesie maxxis napisz na forum kiedy dragstar pęknie na gółwce z shivem z przodu
maxxis
p.s Napinacz raczej masz cięższy

A ciekawe czyte twoje dętki wytrzymią takie katowanie jak maxxisowe dętki....
Widziałem co wiara akurat w wiśle na fulach z kołami robiłą ładne 8 że pękały felgi.
Mój sztywniak przyjmował tamtą dużą hope bez zgrzytnięcia:P:P
Tak wogóle mi o wage akurat naj mniej chodzi ważne że sprzęt kautje na PL trasach Dh już prawie dwa lata i żadnych uszkodzeń pęknięć itp... Jedynie przerzutka odmuwiła posłuszeństwa..

Tak na marginesie maxxis napisz na forum kiedy dragstar pęknie na gółwce z shivem z przodu