DIG-NITTY letni obóz rowerowy RELACJE&FOTO

nypelmtb
Kontakt:

DIG-NITTY letni obóz rowerowy RELACJE&FOTO

Post autor: nypelmtb »

Info dla KaKTuSSSa! Sprawdziłem regulamin i jest jasno napisane "Zabrania się reklamowania innych stron internetowych, sklepów czy innych for dyskusyjnych związanych z DH/FR" Obóz nie jest związany z tymi dyscyplinami proszę więc nie zamykać i nie usuwać tematu! Kiedy usuwa się lub zamyka post/temat warto podać dokładny punkt regulaminu na podstawie, którego podejmuje się działanie.

Relacje i fotki z pierwszych dwóch dni TUTAJ Polecam :)
Użytkownik zbanowany za łamanie regulaminu.

Pozdrawiamy - zespół DHZ
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Haha ale się wycwaniłeś z tym regulaminem :D Udanego obozu!
nypelmtb
Kontakt:

GgG
Wiesz to nie kwestia "wycwanienia się" a bardziej dochodzenia swoich praw na forum. Jeśli ktoś powołuje się na regulamin warto by było aby się z nim wcześniej dokładnie zapoznał. Poza tym usuwanie tematu o obozie rowerowym, czy zawodach doprowadziłoby do ostrego wyjałowienia wątków. Tak naprawdę wszystko o czym piszemy na forum jest reklamą. Nawet pytanie jak naprawić hamulec konkretnej marki, czy ogłoszenie o sprzedaży używanej części danego producenta. Nie dajmy się zwariować a wszystkim będzie lepiej ;)

Pozdrawiamy - zespół DHZ
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

nypelmtb brawo ;) jak wczoraj zobaczyłem zamknięty temat o obozie to aż się uśmiałem z zielonego nadgorliwca ;) bo to juz paranoją podszyte było.

..jest tyle do zrobienia na forum że zamykanie tego typu tematów to farsa :mrgreen:

powodzenia w sezonie
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Jak dla mnie ten temat to ewidentny spam/reklama i nadal uważam, że powinien zostać zamknięty, a zatem potraktowany jak inne tematy o podobnej zawartości. Złożyłem zapytanie do góry i zobaczymy jak to się potoczy.

Schodek nie wiem dlaczego czyhasz na każdą okazję aby dopiec zielonym? Czy uważasz nas za swoich wrogów? Naszym zadaniem jest pilnowanie porządku na forum, a nie robienie ludziom na złość wyobraź sobie.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Schodek
Kontakt:

KaKTuSSS pisze:Schodek nie wiem dlaczego czyhasz na każdą okazję aby dopiec zielonym? Czy uważasz nas za swoich wrogów? Naszym zadaniem jest pilnowanie porządku na forum, a nie robienie ludziom na złość wyobraź sobie.
KaKTuSSS śledzisz tematy na forum ? jak tak to czemu tolerujesz mięso w wypowiedziach i jechanie się po sobie ?? czemu nie kasujesz tego jak widzisz a banujesz temat o obozie ? Rozumiem że jak postawię swój temat o obozie to też go zamkniesz ?? Jak inni to zrobią to też ?? Wybacz ale tak jak napisał Nypel -
nypelmtb pisze:Tak naprawdę wszystko o czym piszemy na forum jest reklamą. Nawet pytanie jak naprawić hamulec konkretnej marki, czy ogłoszenie o sprzedaży używanej części danego producenta. Nie dajmy się zwariować a wszystkim będzie lepiej
KaKTuSSS moderowanie to udzielanie sie w temacie a nie zamykanie go ;)..tak na marginesie...i gdybym chciał się czepiać zieleni to zrobię to tak że będziesz pewny tego ;) kolego...bez urazy ale i tak macie sporo do sprzątania a nie do zamykania.

Czemu nie zamkniesz tematu o nowym teamie "głodnych" ?? Toż to jawna propaganda i marketing ;)

pozdro i do zobaczenia na szczycie
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Schodek nie będę wdawał się z Tobą w dyskusję bo jest to bezcelowe :)
Schodek
Kontakt:

KaKTuSSS nie musisz dyskutować wystarczy że zrozumiesz ;)

...albo zamknij wszystkie tematy :mrgreen:

Relaks i swoboda,odwagi Ci doda....
nypelmtb
Kontakt:

KaKTuSSS Idąc Twoim tokiem rozumowania spamem jest nawet Twój podpis pod postami
KaKTuSSS pisze:s] piasta t. Sram 9.0 pod tarczę, ochr. nóg Dainese

To co robię nie jest nadużyciem po prostu korzystam z forum zgodnie z panującymi na nim zasadami. Mam do tego prawo jak każda inna osoba, która coś robi i chce się tym podzielić z innymi użytkownikami. Uważam, że podałem niepodważalny argument jakim jest z cytat z regulaminu, na który się nieporadnie powołałeś. Przekazanie tej sprawy " do góry" jest niczym innym jak "czepianiem się". Ps. Mam nadzieję, że usunęliście już z Alexem ze swojej oferty bezprawnie użyte zdjęcia z pochodzące z MTBMX? Bo nie wiem czy wiecie ale Alex z Grandy stworzył ofertę, w której umieścił zdjęcia z organizowanych przeze mnie imprez jako przykłady dotychczasowych realizacji! Podobnie było z imprezami Red Bulla! Na początku razem z firmą Red Bull planowaliśmy założyć zbiorowy pozew do sądu. Ostatecznie jednak zawiązaliśmy porozumienie i postanowiliśmy załatwić sprawę polubownie prosząc jedynie o usunięcie w/w materiałów. Być może Twoja przesadna skrupulatność odnośnie tego tematu ma coś wspólnego z tym incydentem, ale nie zamierzam ponosić konsekwencji za Wasze błędy i nadużycia. Nie ma też sensu dyskutować. Temat jest założony poprawnie, zgodnie z regulaminem. Chyba, że teraz pod wpływem nacisku zmieni się regulamin, ale w takim przypadku mocno się zastanowię czy warto takie forum odwiedzać. Ps. dzięki chłopaki za wsparcie. Walczcie o swoje prawa, bo forum jest dla was a nie dla moderatorów. Oni tu jedynie sprzątają ;) Oczywiście są potrzebni i robią dobrą robotę ale czasem mała władza uderza do głowy. Warto się nad tym zastanowić. Pozdrawiam :)

Pozdrawiamy - zespół DHZ
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Panowie nie ma o co sie kłócic - temat został odblokowany, to tylko admini moga zrobic wiec sytuacja jest jasna. Pogadajcie o samym obozie bo propozycji pod dj/street etc. w pl mniej i w sumie fajnie, ze cos sie dzieje.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Również uważam że nie należy się kłócić bo nie ma o co i nie o to chodzi. Być może pochopnie postąpiłem blokując poprzedni temat, mylić się jest rzeczą ludzką. Nie będę naciskał na zmiany w regulaminie, bo temat został założony wg. takich zasad jakie obowiązywały w danym momencie. A co do zielonej władzy to jestem tu już tyle czasu i mam tyle lat, że zupełnie nie jaram się zielonym przypisem pod nickiem. Myślę, że Nikom odniesie się co do moich wątpliwości i je rozwieje mam nadzieję z korzyścią dla wszystkich forumowiczów.
nypelmtb
Kontakt:

KaKTuSSS Widzę, że usunąłeś już również część mojej wypowiedzi w związku z bezprawnym wykorzystaniem przez was zdjęć z moich imprez... Naprawdę nie spodziewałem się takiego postępowania z Twojej strony. Ponownie uzupełniłem moją wcześniejszą wypowiedź. Jeśli się to powtórzy tym razem ja zgłoszę sprawę do administratora. Nie piszę nieprawdy, nie naruszam zasad więc jeśli nadal będziesz mnie bezprawnie cenzurował dodatkowo wrzucę prt sc waszej zmanipulowanej oferty. W ramach wyjaśnienia- nie kłócę się a prowadzę jedynie spokojną dyskusję w celu wyjaśnienia oczywistej kwestii.

Pozdrawiamy - zespół DHZ
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Napisałem Tobie wyjaśnienie na PM i jeśli uznajesz za stosowne, proszę napisz skargę do adminów. Sprawy naruszania przez Alexa jakichkolwiek dóbr należących do Ciebie czy kogokolwiek innego nie mają nic wspólnego z tematem, w którym się wypowiadamy i jeśli chcesz się z kimkolwiek dzielić tą wiedzą, to proszę załóż odpowiednio zatytułowany temat. Ja go kasował nie będę bo nic mi do tego. Jak Tobie pisałem wcześniej nie należę już do grandypro, czy też BTP i nie zajmuję się tym od prawie 2 lat i nie mam zielonego pojęcia o sprawach które łączą Ciebie i Alexa. W związku z tym nie masz podstaw aby mieć do mnie jakiekolwiek pretensje o cokolwiek w tej kwestii.

A jeśli miałbym się czepiać to proponuję zajrzeć do punktu "Komunikacja" w Regulaminie.
nypelmtb
Kontakt:

Napisałem wyraźnie, że zgłoszę Twoje cenzorskie praktyki jeśli po raz kolejny usuniesz jakąkolwiek treść nie łamiąca regulaminu z moich postów. I masz rację "kasował go nie będziesz" ale nie dlatego, że "nic ci do tego" a dlatego, że nie masz takiego prawa. Skoro chcesz mnie pouczać w kwestii zakładania nowych tematów to trzeba było nie pisać w tym temacie o "spamie" i Twoich przeczuciach, co jest reklamą a co nie, bo ten temat poświęcony jest obozowi rowerowemu a nie Twoim dywagacjom. Mogłeś od razu napisać do mnie PM zanim jeszcze zamknąłeś temat i wyjaśnilibyśmy wszystko zanim zaangażowałeś w spór osoby trzecie i zrobiłeś burzę w szklance wody. Z całym szacunkiem ale powoływanie się przez ciebie na regulamin jest mało wiarygodne. Także pozdrawiam i życzę bardziej trafnych ocen na przyszłość, bo co jak co ale czepiać to każdy się potrafi. A teraz info obozowe do wszystkich zainteresowanych: Zostało już tylko 11 wolnych miejsc!

Pozdrawiamy - zespół DHZ
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Zabrania się reklamowania innych stron internetowych, sklepów czy innych for dyskusyjnych związanych z DH/FR.
punkt jasno mówi że zabrania się reklamowania sklepów oraz stron/for konkurencyjnych, bardzo jasny i zrozumiały zapis regulaminu

Nypel zamieszcza informacje o obozach, ba nawet nie DH/FR a o ile dobrze widzę to parkowych więc w żaden sposób wg. mnie to nie koliduje ani z regulaminem ani tym bardziej z tematyką :)

Tak więc wydaje mi się że Nikom raczej nie powinien Nyplowi robić żadnych problemów, zwłaszcza że jak Diabeł czy Schodek pisali o swoich obozach to nikt się tego nie czepiał 8)

Pozdro dla Was
AlanCK
Kontakt:

Post autor: AlanCK »

Taki troche off top ale błagam napiszcie tak jak wszyscy nazwe topicu zwykłymi literami bo to jest DELIKATNA PRZESADA :wink:
Sell: Rower - Intense M9
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

jako upierdliwy zielony uprzejmie prosze o zaprzestanie offtopowania-nastepne posty nie na temat beda leciec.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
nypelmtb
Kontakt:

piotrex No i to jest moderowanie :) Info obozowe: Zostało 9 wolnych miejsc!

Pozdrawiamy - zespół DHZ
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

..z obozami ogolnie luzik, oby jak najwiecej bylo :D

pozdr
Zablokowany