Zwiekszanie skoku marzocchi 888 rc
Zwiekszanie skoku marzocchi 888 rc
1.Witam, mam problem chce zwiększyć skok, w 888 rc 2005, i byłem się zapytać, kolesia w serwisie, czy on mi zrobi coś takiego, zaznaczam ze koleś zna się na marzocchi, ale gdy go zapytałem czy nie uszkodzi to tłumików, to koleś mi powiedział żebym tego nie robił, bo może coś się zepsuć w tłumiku, powiedziałem mu ze 2005 można zmieniać skok, przez zmianę podkładek w tłumiku, om mówki że w większości się da tak zrobić, ale nie byłem przekonany czy wie ze 05, można to robić bez jakich większych kombinacji swoje i chce się was zapytać, czy jest to w 100 % bezpieczne, jeżeli chodzi o 888 rc 2005
2.A i chciałem się zapytać, czym różnią się wersje 888 rc 170mm i 200mm, czy w obu tych modelach, tylko te podkładki są ustawione w inny sposób, czy np lagi są krótsze, albo tłumiki, bo jeśli na przykład lagi są krótsze, w 170mm to nie chcę z tym robić nie chcę stracić na sztywności albo coś.
2.A i chciałem się zapytać, czym różnią się wersje 888 rc 170mm i 200mm, czy w obu tych modelach, tylko te podkładki są ustawione w inny sposób, czy np lagi są krótsze, albo tłumiki, bo jeśli na przykład lagi są krótsze, w 170mm to nie chcę z tym robić nie chcę stracić na sztywności albo coś.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: