Monster Energy drink -kto chce??
Monster Energy drink -kto chce??
siema widziałem temat o monsterach, jestem właśnie w Anglii i moge przywieść monstery powiedzmy 10 zeta za jednego plus przesylka wiec piszcie ile mam brać kto by chciał
moje gadu 2683388 w poniedziałek jestem w Polsce ale piszcie na forum bo teraz nie mam jak wejść na gadu jak będe wtedy co do wysylki sie dogadamy
moje gadu 2683388 w poniedziałek jestem w Polsce ale piszcie na forum bo teraz nie mam jak wejść na gadu jak będe wtedy co do wysylki sie dogadamy
jeżykBDG- hahaha i to Wam jeszcze przeszkadza? Normalne, ze chce zarobic chociaz troche, z reszta za podroz i za wszystko musi zaplacic. Wyszedl z kolezenska inicjatywa, moze przywiezc taniej niz w Polsce a Wam jeszcze nie pasuje. Gdyby nawet kosztowaly 30zl i za tyle przywiozil i wiadome byloby, ze nic na tym nie zarabia to nikt by pyska nie otworzyl, bo tyle kosztuje. A jak w Polsce najtaniej kosztuje 14zl + przesylka, chlop chce Wam pomoc dostac taniej, to juz na nim trzeba psy wieszac, ze jest pazerny i wyzyskuje kolegow:/
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt: