glorka brzydka
mondraker to jak zamowisz teraz bedzie w styczniu
chyba ze poza granicami naszego pieknego kraju za wieksze pieniadze ale nawet na bikeactive mieli jedna sztuke i chyba s-ke
z calych rowerow to wyboru nie ma
od reki tylko kony spece i glorki wlasnie
swoja droga jestem pozytywnie zaskoczony demo
drozszy ma magnezowe łaczniki , sruby , wszytko na wypasie
geo zmienione i przyjemne sie wydaje
aha i nawiazujac do głownej mysli tematu wybrał bym sumuma
Glory 00 vs Summum PRO
nie ma to jak reklama xDzuczek09 pisze:a może http://www.allegro.pl/item1041328161_in ... eemax.html
ale wracajac do tematu, ja na summuma czekalem od zeszlego roku

Schodek prawde mówisz, ale np. mój dobry kolega, ma ojca, który kupił Audi S4 4.2litra 350koni bodajże i bardzo żadko rusza z pierwszego biegu bo rzeczywiście palił by sprzęgło jak nie wiem, rusza sobie poprostu z dwójki bo jak mówi "szkoda materiału" i ten totalnym laikiem.
Twoje uwagi nt. lekkich rowerów to też prawda tylko jak widzisz irytujesz niektórych, na lekkie części można przejść jak już sie objeździło te ciężkie - czyt. jak już nauczyłeś się jeździć.
Twoje uwagi nt. lekkich rowerów to też prawda tylko jak widzisz irytujesz niektórych, na lekkie części można przejść jak już sie objeździło te ciężkie - czyt. jak już nauczyłeś się jeździć.
Frango potrzebował bym M
przepraszam że nie pisałem ale jećdziłęm 3 dni na roweku a nie klikałem w sieci
Schodek ,spaced i Kamillr jak bede szukał auto to się was spytam widze że maci dużo informacij
Chciałbym sumumma jaram się nim ale niestety poprostu nie chce mi się na nią czekać panowie
więc raczej wybieram Glory albo sobie coś przyjemnego złoże
w ogóle nie rozumiem jak można zamówić za mało rowerów przecież to jakaś porażka dystrybutara który pokazuje tym swój kompletny brak znajomości rynku w styczniu 2011 to ja sobie nowego summuma kupie nie starego ;]

[quote="0gór"]mialem okazje siedziec na summumie i praca jakos nie zachwyca [/quote]
toś potestował ustawienia i zestrojenie w terenie...
kamillr... irytujące jest ciągłe powtarzanie teorii sieciowych bez sprawdzenia tego osobiście w praktyce...to tyle w temacie lekkich części i ich trwałości
Summum śliczny
i zawodowo wykonany w detalach

kamillr... irytujące jest ciągłe powtarzanie teorii sieciowych bez sprawdzenia tego osobiście w praktyce...to tyle w temacie lekkich części i ich trwałości

Summum śliczny

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!