Glory 00 vs Summum PRO

Smol
Kontakt:

Post autor: Smol »

glorka brzydka
mondraker to jak zamowisz teraz bedzie w styczniu
chyba ze poza granicami naszego pieknego kraju za wieksze pieniadze ale nawet na bikeactive mieli jedna sztuke i chyba s-ke
z calych rowerow to wyboru nie ma
od reki tylko kony spece i glorki wlasnie
swoja droga jestem pozytywnie zaskoczony demo
drozszy ma magnezowe łaczniki , sruby , wszytko na wypasie
geo zmienione i przyjemne sie wydaje

aha i nawiazujac do głownej mysli tematu wybrał bym sumuma
zuczek09
Kontakt:

Post autor: zuczek09 »

http://www.pinkbike.com/photo/4738594/
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

nie ma to jak reklama xD

ale wracajac do tematu, ja na summuma czekalem od zeszlego roku ;) ale zamiast czekac na to wiecej czasu nie mialem zamiaru dlatego poprostu kupilem gianta i nie zaluje bo mialem okazje siedziec na summumie i praca jakos nie zachwyca - jedyny + dla mondrakera to kat glowki ktory w giancie jest troszke taki nie bardzo ale na trasie prowadzi sie bajkowo :) a co do osprzetu summuma - fakt - full wypas ale osobiscie na wstepie wymiana kol i korb poniewaz moje umiejetnosci nie pozwolily by na wykorzystanie sprzetu lecz na jego zniszczenie :) i waga 16kg ? to nie jest tak malo... moja glorka wazy teraz dokladnie 17 kg bez zadnych udziwnien i spokojnie moge urwac jeszcze ponad 1 kg ;) wiec wg mnie taniej i lepiej wychodzi glorka :) chociarz juz sa problemy z jej dostepnoscia bo 00 jest tylko "S" a 01 prawdopodobnie juz nie ma
kamillr
Kontakt:

Post autor: kamillr »

Schodek prawde mówisz, ale np. mój dobry kolega, ma ojca, który kupił Audi S4 4.2litra 350koni bodajże i bardzo żadko rusza z pierwszego biegu bo rzeczywiście palił by sprzęgło jak nie wiem, rusza sobie poprostu z dwójki bo jak mówi "szkoda materiału" i ten totalnym laikiem.

Twoje uwagi nt. lekkich rowerów to też prawda tylko jak widzisz irytujesz niektórych, na lekkie części można przejść jak już sie objeździło te ciężkie - czyt. jak już nauczyłeś się jeździć.
Kamil89

Post autor: Kamil89 »

Frango potrzebował bym M :) przepraszam że nie pisałem ale jećdziłęm 3 dni na roweku a nie klikałem w sieci :D Schodek ,spaced i Kamillr jak bede szukał auto to się was spytam widze że maci dużo informacij :) Chciałbym sumumma jaram się nim ale niestety poprostu nie chce mi się na nią czekać panowie :) więc raczej wybieram Glory albo sobie coś przyjemnego złoże :) w ogóle nie rozumiem jak można zamówić za mało rowerów przecież to jakaś porażka dystrybutara który pokazuje tym swój kompletny brak znajomości rynku w styczniu 2011 to ja sobie nowego summuma kupie nie starego ;]
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

[quote="0gór"]mialem okazje siedziec na summumie i praca jakos nie zachwyca [/quote]

:mrgreen: toś potestował ustawienia i zestrojenie w terenie...

kamillr... irytujące jest ciągłe powtarzanie teorii sieciowych bez sprawdzenia tego osobiście w praktyce...to tyle w temacie lekkich części i ich trwałości :twisted:

Summum śliczny :mrgreen: i zawodowo wykonany w detalach
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ODPOWIEDZ