[?] wypad wakacyjny
[?] wypad wakacyjny
witam
szukam jakiegoś odpowiedniego miejsca gdzieś w europie najlepiej bike parku żeby było tam troche tras dh/fr co poradzicie leogang ,winterberg może coś innego ?

Kamil89 Morzine - jak sie wieksza grupa wybierzesz to moze byc taniej niz leo czy winter, a tras jest wielokrotnie!!! wiecej, w tym dojazd do trasy PŚ z champery wyciagami.
Napisz do mnie na pm to ci przeslac moge skan z dirta z 50 najciekawszymi bikeparkami w europie. Leo tak na prawde blado wypada.
Napisz do mnie na pm to ci przeslac moge skan z dirta z 50 najciekawszymi bikeparkami w europie. Leo tak na prawde blado wypada.
-
- Kontakt:
presto moze ktos ci da z pierwszej reki ale podobno znacznie wiecej jazdy jest poza samym parkiem niz w parku. Sprawdziłbym czy w okolicy nie ma jeszcze jakis innych włoskich parków.
http://www.bikeparkmap.com/en/map
http://www.bikeparkmap.com/en/map
Kamil89 Jak napisał, Spaced, świetnym kierunkiem jest Morzine.
Byłem tam z ekipą 4 razy i za każdym razem świetnie się bawiłem.
DO dyspozycji masz ponad 20 wyciągów w 14 miejscowościach po francuskiej i szwajcarskiej granicy.
Jeśli kręci Cię racing, to na początku lipca jest PŚ w Champery. Oryginalna trasa była niesamowita, a ostatnio została jeszcze przebudowana!
Jeśli kurs euro kompletnie nie oszaleje, to 2-tygodniowy wyjazd powiniem zmieścić się w 2500 PLN - podróż, kwatery, jedzenie (gotowanie w domu), picie
i wyciągi.
Byłem tam z ekipą 4 razy i za każdym razem świetnie się bawiłem.
DO dyspozycji masz ponad 20 wyciągów w 14 miejscowościach po francuskiej i szwajcarskiej granicy.
Jeśli kręci Cię racing, to na początku lipca jest PŚ w Champery. Oryginalna trasa była niesamowita, a ostatnio została jeszcze przebudowana!
Jeśli kurs euro kompletnie nie oszaleje, to 2-tygodniowy wyjazd powiniem zmieścić się w 2500 PLN - podróż, kwatery, jedzenie (gotowanie w domu), picie

pozdro
frango
frango