Trasy DH/FR najbliżej Wrocławia ?
-
- Kontakt:
Trasy DH/FR najbliżej Wrocławia ?
Szukam informacji o jabliżej położonych trasach DH/FR od Wrocław city?
Nalepiej z wyciagiem?
Kto co zna, niech się podzieli news'em!
Nalepiej z wyciagiem?
Kto co zna, niech się podzieli news'em!
wiec tak:
czarna góra za stroniem śląskim - wyciag kanapa 2 - ceny ok jak sie dogadasz, food i klima tez spoko. tyle ze to jedna gora = malo tras. ale mozna pojezdzic
spindlerovy mlyn - czechy. extra. ceny super. kanapy. bomba. tanio dobrze i w miare spoko.
przy okazji zapodam ze na www.bds-group.com pojawili sie kilka extra tapetek od specializeda. wchodzcie komp ladnie wyglada z takim bajerem a i wiczor milszy sie staje :P
custom bikes rulez
czarna góra za stroniem śląskim - wyciag kanapa 2 - ceny ok jak sie dogadasz, food i klima tez spoko. tyle ze to jedna gora = malo tras. ale mozna pojezdzic
spindlerovy mlyn - czechy. extra. ceny super. kanapy. bomba. tanio dobrze i w miare spoko.
przy okazji zapodam ze na www.bds-group.com pojawili sie kilka extra tapetek od specializeda. wchodzcie komp ladnie wyglada z takim bajerem a i wiczor milszy sie staje :P
custom bikes rulez
Czy mówiąc :trasa FR masz na myśli takie jak na filmach? to nie ma w pobliżu, blisko jest do Trzebnicy, tam jest tor do slalomu, makabryczny, nieźle jest też w parku nad basenem, dużo czadu, kilka wielkich hop, no i uskoki na piaskowni - masz frirajd jak w Utach, tajemniczą miejscówką jest Wielkie Urwisko pomiędzy Obornikami a Trzebnicą, ale tam trzeba dojechać na rowerze, jak masz frirajdówkę co kiedyś była nazywana zjazdówką :)180/220 mm, to poza zasięgiem, musiał byś pchać, no i teraz powstaje trasa do tak zwanego fr koło Oleśnicy, ale u nas jest płasko więc trzeba mieć przednią przerzutnię
Zapomniałem o Biskupiej Kopie, nie ma wyciągu, ale jest droga dojazdowa na sam szczyt, zjazd na polską stronę czerwonym szlakiem to jest chyba najpiękniejszy frirajd jaki jeździłem, szkoda tu pisać o szczegółach, trzeba jechać samemu, acha, nie ma tam żadnych frirajdowych instalacji, ale natura prześciga tam ludzką fantazję - turbo mega wielki czad!!!
-
- Kontakt:
Nie oczekuje takich tras jak w Utach, będę przez kilka dni we Wrocku i zastanawiałem się czy brać tam swoja maszynę?
Mam sprzęt, który jest raczej do jednokierunkowego jeżdżenia (200mm skoku) i kwestją jest tylko dla mnie, czy zabrać do samochodu mojego bika?
Jakoś tak jest, że na zawodach DH jest sporo gości z Wrocka ale tego topiku jakoś za chętnie nie komentują. Może wolą siedzieć w domu i jeżdzić wzrokiem po telewizorze?
Mam sprzęt, który jest raczej do jednokierunkowego jeżdżenia (200mm skoku) i kwestją jest tylko dla mnie, czy zabrać do samochodu mojego bika?
Jakoś tak jest, że na zawodach DH jest sporo gości z Wrocka ale tego topiku jakoś za chętnie nie komentują. Może wolą siedzieć w domu i jeżdzić wzrokiem po telewizorze?
Ja sie niedługo na Ślężę w Sobótce wybieram i na górę Chełmiec w Wałbrzychu. Na żadnej nigdy nie byłem ale obie widziałem. Chełmiec to full wypas traska. Były tam chyba ME w DH. Sobótka nawet fajna jest.
[b]wd40[/b] - nie jestem zbyt obeznany w miejscówkach rowerowych we wrocku... gdzie jest kili???? czym dojechać??
[b]wd40[/b] - nie jestem zbyt obeznany w miejscówkach rowerowych we wrocku... gdzie jest kili???? czym dojechać??
-
- Kontakt: