Żar - zawody
Chłopaki, mam małe pytanko do was.
Skoro jestem rocznik 94', muszę wypełnić wniosek ta? Z tym, że ja nie mam licencji. Tam jest jakiś osobny wniosek na to, czy nic nie wpisywać??
Jeszcze jedno, wcześniej pisał jakiś typek 92', że jak zapisał się do HOBBY FULL to coś było nie tak. Mam rower Fullsuspension, więc pozostaje hobby full, lub hobby junior. Dodam iż jestem z 1994.
Dzięki z góry
Skoro jestem rocznik 94', muszę wypełnić wniosek ta? Z tym, że ja nie mam licencji. Tam jest jakiś osobny wniosek na to, czy nic nie wpisywać??
Jeszcze jedno, wcześniej pisał jakiś typek 92', że jak zapisał się do HOBBY FULL to coś było nie tak. Mam rower Fullsuspension, więc pozostaje hobby full, lub hobby junior. Dodam iż jestem z 1994.
Dzięki z góry

http://metru.pinkbike.com/
Born 2 Ride.
Born 2 Ride.
Metru- nie musisz nic pisac o licencji, jesli wybierasz kat. hobby, to automatycznie olewasz wszystko co jest zwiazane z licencja. A jesli jestes 94, to proponowalbym hobby junior, tym bardziej ze wtedy bedziemy w tej samej kategorii i pokaze Ci jak sie jezdzi 

www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Dokladnie, musisz miec zgode rodzicow i musisz formularz zgloszeniowy wypelnic, ale to juz przy zapisach na miejscu.
Metru- a Wy kiedy bedziecie na miejscu? W sobote?
Metru- a Wy kiedy bedziecie na miejscu? W sobote?
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
K$%#a.. co roku ten sam problemdawid1991 pisze:to w koncu na tej trasie bedzie co w zeszlym roku ? na tym samym stoku ? o ile sie orientuje do zar jest w miedzybrodziu zywieckim a nie bialskim. to jak w koncu ? ;>

Bzdura, Międzybrodzie Bialskie jest po drugiej stronie jeziora.klexuh pisze:dawid1991 napisał:
K$%#a.. co roku ten sam problem Czesc gory jest w Miedzybrodziu Zywieckim, a czesc w Bialski, stad spotykane rozne nazwy miejscowosci. Wink
Wystarczyłoby skorzystać z mapy

EDIT: Orientuje się ktoś, czy na trasę wróciła hopa przed metą?