[Kamieńsk] Ktoś był ostatnio???
ja z kumplami byliśmy w tą niedzielę. Trasa u góry w miarę sucha, momentami trochę kałuż i błotka, a na dole już same błoto. Generalnie dało radę jeździć, nie było źle, a teraz o ile deszcz nie spadnie to pewnie będzie już w miarę sucho.
a tak na marginesie powiedzcie gdzie jest druga trasa ? jak ją znaleźć ??
a tak na marginesie powiedzcie gdzie jest druga trasa ? jak ją znaleźć ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja jeżdżę tylko weekendowo, więc nie wiem, ale zdaje się że pojeździsz. Możesz zadzwonić po info (44)7330777.
Podczas jednego z weekendów w lipcu (lało non stop, wiatraki w chmurach) byliśmy tylko sami, wyciąg nie chodził. Zmartwieni podeszliśmy do kas a tam miła pani poinformowała nas że jak są chętni, to krzesło chodzi nawet w ulewę
No i jeździliśmy do oporu. Po 3 godzinach dojechała jeszcze jedna para pomyleńców i wyciąg chodził już bez przerwy.
Trasa DH (po lewo patrząc w górę) w pełni przejezdna.
Podczas jednego z weekendów w lipcu (lało non stop, wiatraki w chmurach) byliśmy tylko sami, wyciąg nie chodził. Zmartwieni podeszliśmy do kas a tam miła pani poinformowała nas że jak są chętni, to krzesło chodzi nawet w ulewę

Trasa DH (po lewo patrząc w górę) w pełni przejezdna.