jaki supprt ?

agressor
Kontakt:

jaki supprt ?

Post autor: agressor »

mam zamiar kupic support a wlasciwie to musze jakis kupic funduszy nie mam zbyt durzych zalozmy ze ok 90 zl na kwadrat to ma byc support ostatnio dwa szczelily kinex po 2 tygodniach jezdzenia :/ i jakis fsa na tym dluzej jezdzilem i teraz nie mam pojecia co kupi pomozcie napiszcie co sami macie i jak sie sprawuje ?? tnx za odpowiedzi
agressor
Kontakt:

moze by tak z jedna osoba powiedziala cos na pewno macie supporty :P
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Aktualnie mam w fullu FSA POWER PRO od zimy i jeszcze daje rade. Generalnie polecam support LX'a !! Kosztuje 60-70 zł, ale jest zajebiscie wytrzymały. Moj jezdzil 4 lata w moim sztywniaku a teraz bedzie sie wozil w a-gangu kumpla. Zmienilem go na FSA bo byl za wąski do a-zone'a.
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

Ja kupilem ostanio suport NECO na maszynkach. Po 2 tygodniach jazdy chyba zaden sie jeszcze nie wysypal. Ale za tym przemawia po 1 . cena ( bo jakies niecale 30zl), po za tym do suportu producent dodaje sruby do korby.
Kinexa zakatowalem w ciagu 3 tygodni, zobaczymy jak ten sobie poradzi :]
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Ja mam kinexa i żyje :)
freeride21

Post autor: freeride21 »

musze zmienić support (3cm luzu :)) , ile kosztuje taki kinex ?
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

ja jakos najmniej słyszałem o polamanych kinexach :/
kiedys pytalem sie to nikt nic nie wiedzial
teraz raptem wszyscy je łamią :/ Obecnie mam kinexa za 45zł i dziala normalnie jeszcze sie nie sypie w porownaniu do lx'a kinex jest ciezszy ma aluminiowe miski nie jakies tam plastiki :/
poprzednio miałem Vp i tez wytrzymał choć zaznaczam ze nie katuje sprzetu w ogole lekkie zeskoki i niewielkie loty :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Mam kinexa i zyje ;]

I jestem nawet zadowolony, dostaje w dupe niezle a nie strzela, nie grzechocze, jest prosciutki, a jak kupowalem jakies nonamy to lecialy po miechu ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
SidieN
Kontakt:

Post autor: SidieN »

ja tez mam kinexa, juz drugiego.
Poprzedni nie strzelal, nie mial luzow, ani nic takiego, ale jak pierdolnelem o ziemie to tylko jeden trzask i korba 5 metrow za mna lezala.
Najgorzsze to w takim czyms jest to, ze mozna sie pociac o taresztke co w ramie zostaje (ja sie troche dziablem)
agressor
Kontakt:

a ja bylem swiadkiem polamania prynajmniej 4 kinexow w tym rowniesh moj :) i chyba bede szukal tego lx narazie pisze egzaminy i nie mam czasu na rowra :/
ODPOWIEDZ