więcej informacji już wkrótce!
Jakoś w Libercu takowych problemów nie byłoKupidyn pisze:A jak wygląda sprawa z zabezpieczeniem trasy? Chodzi mi głównie o schody, na których w razie "niepowodzenia" można się po prostu zabić spadając w dół z wysokości 3 piętra.
Nie, po prostu strzelałem że będzie to prowadzone na podobnej zasadzie jak takowe zawody w Libercu gdzie taki "szaraczek" jak ty nie mógł by startować. "Pro" znacznie lepiej sobie może poradzić na takich zawodach aniżeli amator. W właśnie wcześniej wymienionym Libercu nie było jakoś zgonów. Aczkolwiek tak jak pisałem, mogłem/mogę się mylić a Ty mogłeś sobie oszczędzić głupiego posta.No tak, przecież na nich nie działają prawa fizyki podczas upadku... Sorry mój głupi błąd.
Obawiam się kolego, że jest dokładnie odwrotnie... Bardzo dużo pracy wkładam w promowanie i rozwijanie kolarstwa w Polsce. Nie wiesz kim jestem, jakie eventy organizuję, a wysnuwasz na mój temat niemiarodajne oceny...hajsik pisze:PS. Właśnie przez takich ludzi jak Ty ten sport się wolno rozwija. Urzędasy mają takie same nastawienie i karzą hopy przerabiać bo zbyt niebezpieczne są... Taki sport! Jak by nie był niebezpieczny to by nie był zwany ekstremalnym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości