Witam,
Dziś rano będąc w łazience usłyszałem dość mocne uderzenie (kobiety mają w zwyczaju pomylić bieg i uderzyć np w ścianę), szkoda tylko, że przed tą ścianą stał mój rower. Przechodząc do sedna... zwracam się z prośbą, czy ktoś aby nie ma lub nie wie skąd załatwić dolną część wahacza do BIG HITA?
Zamieszczam foto:
kuciek40i4 pisze:Dziś rano będąc w łazience usłyszałem dość mocne uderzenie (kobiety mają w zwyczaju pomylić bieg i uderzyć np w ścianę), szkoda tylko, że przed tą ścianą stał mój rower.
obawiam sie ze jestes panie w pupie,bo to raczej trudno dostepna czesc...
mam nadzieje ze ta kobieta to nie Twoja mama/siostra/inna krewna?Ja bym pociagnal z OC na nowa rame .
piotrex hehe niestety mama więc nic nie poradze... Wiem, że to ciężko dostępna część, ale na allegro był jakiś czas temu przedni trójkąt do BH. Może ma ktoś jakieś namiary do sprzedającego?
Pocieszę Cię że ja szukałem zapasowej dolnej części zawieszenia (jak w tej drugiej aukcji) bo moja popękała na żabce. Gość, który mi ją sprzedał podobno ściągał to od producenta, a mam Norco, więc ze Specem powinno być podobnie o ile nie łatwiej.
S: NS Radiator, NS Bad Mama, NS Roller 9mm, Hayes Nine (części), Kaseta Alivio
Jeśli nic innego nie dasz rady wykombinować to próbuj w Mielcu powinni być w stanie ten element dorobić. Tylko jeśli się zdecydujesz na mielec dokładnie sprawdź to co zrobią bo są znani z luźnego podejścia do wymiarów i kształtów.