Modele - szpachlowanie
Modele - szpachlowanie
Ja wiem ze to malo rowerowe, ale czym szpachlowac niedorobki w modelach plastikowych? Mialem w **** dluga przerwe i postanowilem wznowic dzialalnosc, ale nie szpachlwalem nigdy wczesnej... Ktos siedzi w temacie?
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
ja siedziałem, ale zrezygnowałem jakis rok temu. tylko że ja raczej modele latające robiłem (adrenalina podczas oblatywania większa niż na zjeździe:)) a to jest troche co innego. na twoim miejscu poszedłbym do sklepu modelarskiego, napewno cos ci doradzą. a tak wogóle to zapisz się do klubu, naprawde duzo mozna się nauczyc. oczywiście jeśli myslisz o modelarstwie poważnie:]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=434847
ja już straciłem do klejenia modeli cierpliwość - a pozatym to uzależnia bo wąchasz klej.
a może zapytaj na forum modelarskim - może jakieś jest tylko trzeba szukać
A kluby rzeczywiście dużo dają.Znam kolesia co chodził do takiego klubu , to sklejali modela razem czyli jeden skrzydło drugi kadłub itp.
może w klubie zapytaj??
a może zapytaj na forum modelarskim - może jakieś jest tylko trzeba szukać
A kluby rzeczywiście dużo dają.Znam kolesia co chodził do takiego klubu , to sklejali modela razem czyli jeden skrzydło drugi kadłub itp.
może w klubie zapytaj??
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
[quote="Karol85"]A ja składam subaru te co hołek reklamuje :-) z deagostini.
Zajebiście że ma strowanie cyftore i dwa serwa yupi :-D[/quote]
te deagostini to zwykli naciagacze. cena kolejnych numerow bedzie rosla, a czesci dokladac beda coraz mniej! jak juz po baaardzo dlugim czasie zlozysz to subaru i obliczysz ile wladowales w niego kasy nie bedzie ci do smiechu...
Zajebiście że ma strowanie cyftore i dwa serwa yupi :-D[/quote]
te deagostini to zwykli naciagacze. cena kolejnych numerow bedzie rosla, a czesci dokladac beda coraz mniej! jak juz po baaardzo dlugim czasie zlozysz to subaru i obliczysz ile wladowales w niego kasy nie bedzie ci do smiechu...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Skylinegtr,ja nigdy nie miałem nadwyżek gotówki,ale zawsze po co sie ma kolegow :) :)latałem najpierw na kumpla sprzecie(szybowce silnikowki eletryczne-parkflayery ,no i te spalinowki cudowne:) )a jak uzbierałem pare zł to kupiłem od kumpal innego tanio aparaturke 4 kanałową + 2 serwa +accu + ładowarka(>300zł) :) i sie śmigało na swoim sprzecie szybowcem,poten nawet kupiłem silnik spalinowy 3,5ccm }:-> ale niestety nigdy na nim nie uruchomilem modelu bo nie maiłęm kiedy tego modelu zrobić :( :( ale silnik i aparaturka jest wiec może kiedyś sie zabiore (w zimie?)
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
-
- Kontakt: