Scott Voltage fr 20 i Voltage fr 30. Czym się różnią ?
No więc stałem się posiadaczem Voltage'a FR 30 i testowałem go przez lykend w Szczyrku
Jako, że jestem początkujący i jeździłem do tej pory na sztywniaku (zresztą można powiedzieć, że nadal jeżdżę bo kupiliśmy tego bike'a na spółę z dziewczyną i jeździmy na zmianę) to nie mam zbyt dużego porównania ale muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Bardzo fajny rower, fajnie działa i naprawdę świetnie się na nim jeździ. Kupiliśmy ramę long i ani ja (175 cm) ani moja dziewczyna (160) nie czujemy żadnych problemów z jego długością na trasach. Czyli potwierdza się to co gdzieś czytałem, że głównie różnica w długości jest w przeznaczeniu - short bardziej do tricków (slopa), long na trasy. I jak dla mnie ten zielony kolor jest genialny, dużo fajniejszy niż na jakimkolwiek zdjęciu, które widziałem. Ale to oczywiście kwestia gustu. Osobiście uważam, że jak za takie pieniądze to super rozwiązanie dla początkujących - czy dla bardziej zaawansowanych to się nie wypowiadam 
Pozdro,
M.

Pozdro,
M.
-
- Kontakt:
Hej,
Samej ramy się nie opłaca kupować bo kosztuje niewiele mniej niż cały rower FR30 - o ile kojarzę to stała coś około 4500. Moim zdaniem jeżeli już to warto brać cały rower i sprzedać osprzęt. No i trzeba się spieszyć bo dostępność jest już ograniczona - pozostały jedynie te co na sklepach. Gość ze Scotta mi powiedział, że w całej Europie już nie ma na magazynach a ceny na 2011 będą ok. 15% wyższe (a pewnie i więcej).
Czy chodzi wam o nagranie pracy w czasie zjazdu - z helmetcama przyczepionego do roweru? Nie mam takiej kamery ale wiem, że ma znajomy i od jakiegoś czasu mam pomysł, żeby ją pożyczyć i coś ponagrywać. Jak nagram to dam znać.
M.
Samej ramy się nie opłaca kupować bo kosztuje niewiele mniej niż cały rower FR30 - o ile kojarzę to stała coś około 4500. Moim zdaniem jeżeli już to warto brać cały rower i sprzedać osprzęt. No i trzeba się spieszyć bo dostępność jest już ograniczona - pozostały jedynie te co na sklepach. Gość ze Scotta mi powiedział, że w całej Europie już nie ma na magazynach a ceny na 2011 będą ok. 15% wyższe (a pewnie i więcej).
Czy chodzi wam o nagranie pracy w czasie zjazdu - z helmetcama przyczepionego do roweru? Nie mam takiej kamery ale wiem, że ma znajomy i od jakiegoś czasu mam pomysł, żeby ją pożyczyć i coś ponagrywać. Jak nagram to dam znać.
M.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: