Witam.
Bike park na górze Laworta już gotowy. We wtorek ma być oficjalne odebranie trasy przez gminę Ustrzyki Dolne. Niebawem pewnie pokaże się news ze zdjęciami i planem tras. Reszta już zależy od gminy kiedy będzie można już normalnie jeździć
http://www.facebook.com/pages/BIOTOP-RACING-extremalne-obozy-rowerowe/255750574475192 Biotop racing - obozy rowerowe
Mam pytanie z innej beczki... Jeśli chodzi o połączenia kolejowe to nie jest ich specjalnie dużo w Bieszczadach, a stacja w ustrzykach jest trochę oddalona od tego wyciągu (nie wiem czy do Brzegów Dolnych dojeżdżać będzie pociąg, skąd jest już w miarę blisko), więc jak ktoś nie jedzie samochodem będzie musiał jeszcze "wygrzać trochę wał" żeby dojechać pod tej wyciąg. No ale jest skrót prowadzący pod ten wyciąg który idzie kawałek miastem i potem trochę lasem prosto na sam szczyt góry (niebieski szlak dokładniej mówiąc). Osobiście nigdy nie przechodziłem tym szlakiem bo zawsze na wyciąg samochodem jeździłem i to w zimie, więc pytam się którędy by było szybciej ? Szlakiem czy na około drogą ?
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
- jak zawsze eksperci już wyrazili swoją opinię na podstawie kilku kropek i znaczków [mapka z założenia miała być poglądowa], brawo.
- Vincenty od początku projektowania stawiali na płynność i tak właśnie jest :]
- co do stopnia trudności:
DH - średnio na jeża - szybko za to będzie na pewno [jak znam życie największe twardziele i tak połowę hopek objadą ... tak jak nasz "tester" z poprzedniej strony]
FR1 - powodzenia, pojawiła się koncepcja żeby była dostępna tylko dla dorosłych :] góra na pędzie i funie , dół to mordor raczej, spora część tego Forum NIGDY tam nie zajrzy :]
FR2 - jest z założenia łatwa ale w dolnej części jest oczywiście kilka elementów z przytupem.
- zastrzeżenia co do korzeni ... żal, trasa jest nie jeżdżona geniusze, będziecie je jeszcze przeklinać :]
- kamieni mało faktycznie, ale atrakcji nie zabraknie :]
- ze stacji w Ustrzykach na wyciąg jest kilka km, drogą cały czas z góry :] w drugą stronę wspomnianym przez Białego szlakiem ze szczytu ... też z góry i jest już rozwiązanie.