Jak zbudować rower?
Jak zbudować rower?
Jakie dobre części można by urzyć by zbudować rower o wartości do 2000 zł?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie proponuje "zbudujcie" sobie dystans i troche wyrozumialosci. Wiem ze w mlodym wieku o to trudno , ale naprawde sie da
. Postarajcie sie przelknac fakt ze gosc nie wie o co chodzi i ograniczcie glupie komentarze. Moze wg Was fajnie jest kogos zjechac kto sie nie orientuje , ale takie "kozactwo" jest poprostu biedne.
Mafin szukajka i jedziesz po tematach. Wystarczy wpisac "rower do 2000" . Powoli i napewno cos znajdziesz. Z szacunku dla ludzi czytajacych sprawdzaj pisownie i poprawiaj bledy.
Jesli masz jeszcze czas na zakupy to zobacz poprostu jekie bestie posiadaja inni , zainteresuj sie rynkiem i tym co na nim dostepne. Dopasuj to do swoich mozliwosci finansowych i juz z konkretami pros o opinie. Nie mozesz liczyc na to ze ludzie nagle rzuca wszystko i zaczna szukac czesci dla Ciebie. Okresl tez do czego ten rower , czy masz ochote nim do szkoly zasowac , czy chcesz uprawiac kolarstwo szosowe.
Pozdr

Mafin szukajka i jedziesz po tematach. Wystarczy wpisac "rower do 2000" . Powoli i napewno cos znajdziesz. Z szacunku dla ludzi czytajacych sprawdzaj pisownie i poprawiaj bledy.
Jesli masz jeszcze czas na zakupy to zobacz poprostu jekie bestie posiadaja inni , zainteresuj sie rynkiem i tym co na nim dostepne. Dopasuj to do swoich mozliwosci finansowych i juz z konkretami pros o opinie. Nie mozesz liczyc na to ze ludzie nagle rzuca wszystko i zaczna szukac czesci dla Ciebie. Okresl tez do czego ten rower , czy masz ochote nim do szkoly zasowac , czy chcesz uprawiac kolarstwo szosowe.
Pozdr
THX clear, bo chodzi o to że ukradli mi dzisiaj rower (nrthtec blade) ( http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=59907 ) i dlatego wole złożyć samemu, ponieważ nie chce mi sie nowu czekać na nast. 2000-2500 zł. 

Do 2000 to
Amor : jakiś drop off ,z1,pike
rama street fighter underground dragstar pitbull
hample Avid Juicy 3 Shimano M535
koła piasty novateć zależnie od amora na ośke 9 mm bądź 20.Obręcze dartmoor .szprychy DT.
Mostek kiera hussefelt.
Korba hussefelt.Pedała Vp-559 ,NS pancake
opony jakieś Maxxis Minion 2,35 bądź 2.5
napęd Sram manetka x-5 przerzutka x-7 łancuch Sram kasety lepsze ma bodajże Shimano,jak wolisz 8 bądź 9 rzędów.
Napisałem ci tak bardzo ogólnikowo żebyś wiedział czego szukać.Popatrz na czym inni jeżdzą i podglądnij zobacz ile kosztuje co i jak.
Amor : jakiś drop off ,z1,pike
rama street fighter underground dragstar pitbull
hample Avid Juicy 3 Shimano M535
koła piasty novateć zależnie od amora na ośke 9 mm bądź 20.Obręcze dartmoor .szprychy DT.
Mostek kiera hussefelt.
Korba hussefelt.Pedała Vp-559 ,NS pancake
opony jakieś Maxxis Minion 2,35 bądź 2.5
napęd Sram manetka x-5 przerzutka x-7 łancuch Sram kasety lepsze ma bodajże Shimano,jak wolisz 8 bądź 9 rzędów.
Napisałem ci tak bardzo ogólnikowo żebyś wiedział czego szukać.Popatrz na czym inni jeżdzą i podglądnij zobacz ile kosztuje co i jak.
clear zazwyczaj jestem wyrozumiały... ale ON nabił 50 postów w 4 dni! 
Posiedziałby chociaż tydzień na forum, poczytał tematy, załapał o co chodzi... a jeśli chodzi o poprawną pisownię to wystarczy wpisać dane słowo w google - wyskoczy lista z poprawną pisownią tego słowa.
Tyle ode mnie, pozdrawiam
PS. Mafin swoją drogą miażdzysz system

Posiedziałby chociaż tydzień na forum, poczytał tematy, załapał o co chodzi... a jeśli chodzi o poprawną pisownię to wystarczy wpisać dane słowo w google - wyskoczy lista z poprawną pisownią tego słowa.
Tyle ode mnie, pozdrawiam
PS. Mafin swoją drogą miażdzysz system

-
- Kontakt:
Mafin
Naucz się korzystać z wyszukiwarki ta umiejętność na pewno Ci się przyda.
http://www.dh-zone.com/forum/search.php
Naucz się korzystać z wyszukiwarki ta umiejętność na pewno Ci się przyda.
http://www.dh-zone.com/forum/search.php
Ależ się rzucacie... Trochę tak bez wstępu to napisałeś. Do czego rower ma być? Ile ważysz itp podstawowe dane. Używane czy nowe? Sporo tych detali i warto pomyśleć zanim się napisze taki post
Ale weźmy poprawkę że młody jesteś:)

S: NS Radiator, NS Bad Mama, NS Roller 9mm, Hayes Nine (części), Kaseta Alivio