Autko ktore reklamoje Chołowczyc:
Już wiem na 100% dostałem maila od producenta kolekcja składa sie z 45 numerów
1 cena 6.99
2 cena 17.90
3 i kolejne 24.90 w prenumeracie 22.40
czyli cena wychodzi 1100 zł
i nie ma co liczyc ze to bedzie jezdzic 60km/h znam sie na tym bo siedze troche w tym i sadze ze dla takiego modelu 40km/h to max nad maxiory!
1 cena 6.99
2 cena 17.90
3 i kolejne 24.90 w prenumeracie 22.40
czyli cena wychodzi 1100 zł
i nie ma co liczyc ze to bedzie jezdzic 60km/h znam sie na tym bo siedze troche w tym i sadze ze dla takiego modelu 40km/h to max nad maxiory!
-
- Kontakt:
hmmm dh maniaku wiesz ile kosztuje spalinowy profesjonalny sprzet ?? sam model kolo 2000 zl do tego aparatura (profesjonalna jakies 4 kanaly minimalnie) to jest jakies 600 zl do tego serwa paliwo i takie tam wiec wychodzi okolo 3000 zl wiec nie wiem czy wyjdzie tyle co pro. spaliniak :D
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
jaki czad, zawsze chciałem mieć coś takiego, kiedyś nawet jak byłem mały z kolegą budowaliśmy sobie tor dla takich autek ale okazało się że fury które mieliśmy były za słabe żeby po tym jeździć a były to takie jeepy co to w zabawkowym się kupuje:p jutro idę sobie kupić pierwszy numer i za rok jak będę miał juz wszystkie części sobie pośmigam:d
TAK KUREWA JA CHCIALEM POSKLADAC TYTANICA Z TAKIEJ GAZTY I PO UKAZANIU 50 COS NUMERU WYSZLOBY ZE 2000.... dobrze ze wczesniej przwidzialem taki wariant, mysle ze z autkiem bedzie tak samo, jak do pirwszeego daja kolo to karoserie dadza po 202081 numrow z naklejkami, lepiej si oplaca kupic nawet nowy w sklepie.........
heheheh stary pierwsyz odcinek kosztuje 8 zł bodajze , drugi 15 a trzeci i kolejne 22 zl , a to jest dwotygodnik , bedzi bodaje 44 numery wiec p oobliczniu wychodizlo cos kolo tysiaka , tka isam , identyczny model kosztuje na www.modele.sklep.pl 500 zeta , + 500 zeta pilat do kierowania . A w modelu co holek reklamuje tez tego nieuwzglednili czyli CHOOYNIA NA MAXA!!
haha, jak tak to czytam to poprostu śmiac mi się chce. te wasze wypowiedzi można porównać do textu: "...a czy takim rowerem, no takim z teleskopami z przodu i z tyłu za jakies 400-500zł to w dh dam rade?".
kiedyś się interesowałem modelarstwem, mieliśmy na modelarni nawet kilka wózków:) ja bym się na waszym miejscu wogóle w to nie pakował, nawet jeśli co poniektórym uda się złozyć całość to po co komu taka zabawka? pojeździć można dopiero modelem z silnikiem spalinowym, a takiego bez sprzętu i odpowiedniego paliwa nie odpalicie:] moja rada-olać to
kiedyś się interesowałem modelarstwem, mieliśmy na modelarni nawet kilka wózków:) ja bym się na waszym miejscu wogóle w to nie pakował, nawet jeśli co poniektórym uda się złozyć całość to po co komu taka zabawka? pojeździć można dopiero modelem z silnikiem spalinowym, a takiego bez sprzętu i odpowiedniego paliwa nie odpalicie:] moja rada-olać to
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=434847
Człowieku ty chyba nie wiessz zjak jadą modele z elektrycznymi silnikami (leprze ponad 120km/h). juz po twojej wypowiedzi wiem że nie masz pojęcia o modelarstwie RC. A Joystik będzie wliczony w egzęplarz :-). Odcinków nie powinno być więscej jak 25 nómerów. Zresztą zawsze mozesz przestać kupywać.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
Podworze jest zajebiste Na kolumnach McPersona można taw wsadzić dowolna spalinówkę albo leprzego elektryka serwo zostaje te samo tylko akumulatorki więdksze. Można go zajebiście stuningować. Możesz założyć łożyska itp. Jak zobaczysz schemat to będziesz wiedział o czy mówie (jeżeli masz o tym troche pojęcia) Baal
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
Niechce mi sie tego wszystkiego czytac ALE:
barTiq ma racje - to sie nie oplaca za 1100 mozecie sobie kupic spalniaka Carsona. Co prawda niezbyt dobre ale jednak
"Podworze jest zajebiste Na kolumnach McPersona można taw wsadzić dowolna spalinówkę albo leprzego elektryka serwo zostaje te samo tylko akumulatorki więdksze. Można go zajebiście stuningować. Możesz założyć łożyska itp. Jak zobaczysz schemat to będziesz wiedział o czy mówie (jeżeli masz o tym troche pojęcia"
"Człowieku ty chyba nie wiessz zjak jadą modele z elektrycznymi silnikami (leprze ponad 120km/h). juz po twojej wypowiedzi wiem że nie masz pojęcia o modelarstwie RC. A Joystik będzie wliczony w egzęplarz :-)"
Karol, sam w tym troche siedziałem
spalinowki z tego niezrobisz bo first by sie plastik stopil/second niema mocowanie
ciekawe czy beda dostepne do tego lozyska (nie sadze)
ten Joystick sie nazywa nadajnikiem i chyba nie bedzie to aparaturka pistoletowa :/
Ponad 120 wyciagaja najlepsze spalinowe torowki (ogolnie to rekord jest cos kolo 250km/h chyba ale to nie RC tylko modele na uwiezi na specialnym torze)
barTiq ma racje - to sie nie oplaca za 1100 mozecie sobie kupic spalniaka Carsona. Co prawda niezbyt dobre ale jednak
"Podworze jest zajebiste Na kolumnach McPersona można taw wsadzić dowolna spalinówkę albo leprzego elektryka serwo zostaje te samo tylko akumulatorki więdksze. Można go zajebiście stuningować. Możesz założyć łożyska itp. Jak zobaczysz schemat to będziesz wiedział o czy mówie (jeżeli masz o tym troche pojęcia"
"Człowieku ty chyba nie wiessz zjak jadą modele z elektrycznymi silnikami (leprze ponad 120km/h). juz po twojej wypowiedzi wiem że nie masz pojęcia o modelarstwie RC. A Joystik będzie wliczony w egzęplarz :-)"
Karol, sam w tym troche siedziałem
spalinowki z tego niezrobisz bo first by sie plastik stopil/second niema mocowanie
ciekawe czy beda dostepne do tego lozyska (nie sadze)
ten Joystick sie nazywa nadajnikiem i chyba nie bedzie to aparaturka pistoletowa :/
Ponad 120 wyciagaja najlepsze spalinowe torowki (ogolnie to rekord jest cos kolo 250km/h chyba ale to nie RC tylko modele na uwiezi na specialnym torze)
SLUCHAJCIE!!!!
pracuje w wydwnictwie i pracuje z trzema magazynami.Taki patent oznacza (czyli reklama,i ze kupujesz lub skladasz cos do kupy z gazety jako inserty) to chwyt merketingowy i poprostu promocja gazety.Czy wy wiecie ile kosztuje reklama w TV??? to sa chorendalne ceny,mysliscie ze wydaja ta kase w bloto??
jak bedziecie kupowac ostatnie czesci do tego samochodu to bedzie to pismo kosztowalo 29,99 albo 39,99 to jest normalne :/ tak sie robi
lepiej isc do kidi landu i kupic taki samochod gotowy za 500-1000zl,moze wyjdzie duzo taniej :) nawet napewno, jak swego czasu ogladalem takie terenowki po 400-600zl a mogly wszystko!!! byly zajebiste
takze uwazajcie,bo w pierwszym numerze za 6,50zl macie felge i opone!!!!!!pomyslcie ile bedzie kosztowal caly taki samochod!!!!!!!!!!!!!!!!!
pracuje w wydwnictwie i pracuje z trzema magazynami.Taki patent oznacza (czyli reklama,i ze kupujesz lub skladasz cos do kupy z gazety jako inserty) to chwyt merketingowy i poprostu promocja gazety.Czy wy wiecie ile kosztuje reklama w TV??? to sa chorendalne ceny,mysliscie ze wydaja ta kase w bloto??
jak bedziecie kupowac ostatnie czesci do tego samochodu to bedzie to pismo kosztowalo 29,99 albo 39,99 to jest normalne :/ tak sie robi
lepiej isc do kidi landu i kupic taki samochod gotowy za 500-1000zl,moze wyjdzie duzo taniej :) nawet napewno, jak swego czasu ogladalem takie terenowki po 400-600zl a mogly wszystko!!! byly zajebiste
takze uwazajcie,bo w pierwszym numerze za 6,50zl macie felge i opone!!!!!!pomyslcie ile bedzie kosztowal caly taki samochod!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970