22 września = dzień bez samochodu
-
- Kontakt:
22 września = dzień bez samochodu
Zbliża się THE DAY, wobecz czego ilu z kolegów bojedzie do szkoły, czy pracy na rowerze?
Po co?
aby pokazać tępym urzędasom, ilu nas jest zakochanych w rowerach!!!
Sam w środę nie pojadę autkiem, tylko wskoczę na bika i będzie super.
Miłej jazdy.
Po co?
aby pokazać tępym urzędasom, ilu nas jest zakochanych w rowerach!!!
Sam w środę nie pojadę autkiem, tylko wskoczę na bika i będzie super.
Miłej jazdy.
- Kontakt:
Kto może niech wyciąga bika na asfalta, nie ???
:P
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=303534
:P
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=303534
a ja mam to w dupie jade autkiem a niech mi tylko jakis gnojek na rowerze zacznie wyskakiwac. Ja im nie zajezdzam drogi i wymagam tego samego. Nie przeszkadzam zadnemu bikerowi jadac autem i kierowcy jezdzac rowerem wiec nie rozumiem akcji typu "skopie blaszaka" jeszcze kaptur sobie na łeb załóż i ogol go zeby nie bylo watpliwości
miejcie swiadomosc ze skopanie komus auta jest dla niego taką samą stratą finansową jak dla was strata bika wejdzie w dzial skradzione i zobaczcie jak sie czuja ci ktorzy stracili rowery... powiem tyle gdyby ktos kopnal moje autko i zdolalbym go dorwac to watpie zeby wyszedl z tego w jednym kawalku...
dodam ze reflektor np. do mojego kosztuje tyle ile nowy hayes hfx-9 hd czy polroczny DJ3...
miejcie swiadomosc ze skopanie komus auta jest dla niego taką samą stratą finansową jak dla was strata bika wejdzie w dzial skradzione i zobaczcie jak sie czuja ci ktorzy stracili rowery... powiem tyle gdyby ktos kopnal moje autko i zdolalbym go dorwac to watpie zeby wyszedl z tego w jednym kawalku...
dodam ze reflektor np. do mojego kosztuje tyle ile nowy hayes hfx-9 hd czy polroczny DJ3...
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
-
- Kontakt:
Wojciechu czytaj wyraźnie "skopie blaszaka stojącego na ścieżce" czytaj zaparkowanego tam !!! trudno też kogoś nie skląć gdy próbuje mnie rozjechać na ścieżce kiedy jade prawidłowo a on wpada na czerwonym !!! za stary jestem żeby robić głupie akcje typu dla zabawy coś rozjebać bo jakoś mnie to nie bawi :)
Wojciechu czytaj wyraźnie "skopie blaszaka stojącego na ścieżce" czytaj zaparkowanego tam !!! trudno też kogoś nie skląć gdy próbuje mnie rozjechać na ścieżce kiedy jade prawidłowo a on wpada na czerwonym !!! za stary jestem żeby robić głupie akcje typu dla zabawy coś rozjebać bo jakoś mnie to nie bawi :)
Wojciechu czytaj wyraźnie skopie blaszaka stojącego na ścieżce czytaj zaparkowanego tam !!! trudno też kogoś nie skląć gdy próbuje mnie rozjechać na ścieżce kiedy jade prawidłowo a on wpada na czerwonym !!! za stary jestem żeby robić głupie akcje typu dla zabawy coś rozjebać bo jakoś mnie to nie bawi :)