Witam
Temat założyłem aby przydał się ogólnie, ponieważ mam tylko jedną mała uwagę:
http://dh-zone.com/forum/regulamin.php
5 podpunkt
?# ZŁE NAZWY TEMATÓW
Temat musi jasno określać treść posta. Posty z tematami typu "Pomóżcie!!" itp. będą od razu kasowane. W działach " Zawody / Trasy", " rowerowe USTAWKI" oraz "Skradzione" obowiązuje nazewnictwo tematu [miejscowość] Treść. Unikaj pisania DUŻYMI LITERAMI (w wypowiedziach oznacza to krzyk)."
Można dodać, że do nowego działu - rowery, który powstał po ustaleniu regulaminu też obowiązuje specjalna nazwa: [nick] rama + amor i zdjęcie w opisie
Dodatkowo dodam (choć jest to tylko moje zdanie)- można by było dodać do nicku śp. "Steela" przykładowo zielone "śp." . Trochę przykro jak się czyta jego posty. Proszę aby nie robić żadnej dyskusji. Moderatorzy zrobią co uważają za stosowne.
Regulamin, ogólne uwagi, dostosowanie
Regulamin, ogólne uwagi, dostosowanie
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Mam spostrzeżenie dotyczące przyklejonych tematów. Dlaczego po zupowaniu takiego tematu nie wyświetla się on na stronie głównej forum? Myślę, że wiele osób nie zwraca za każdym razem uwagi na przyklejone tematy i na daty ostatnich postów w nich napisanych. Zauważyłem, że z tego powodu ciężko uzyskać odpowiedź na pytanie
pozdrawiam

pozdrawiam

ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...