Duncon Cane Corso
Duncon Cane Corso
Siema, jakie opinie na temat tej ramki? chodzi mi o rame tegoroczna, jakie wady i zalety tej ramki, prosze o szybka odpowiedz, szukalem na forum ale nie znalazlem zadnej konkretnej odpowiedzi, obecnie roczniki lamia sie jak poprzednei?
IMHO większość właścicieli tej ramy nie miało wcześniej innego porządnego sprzętu, żeby rzetelnie porównać - więc po przesiadce z Krossów i hardtaili wszyscy chwalą, że jest idealna...
Ja bym wolał zaufać doświadczonym testerom:
http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... k-10-37386
Ja bym wolał zaufać doświadczonym testerom:
http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... k-10-37386
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mosh jako moderator i osoba "zorientowana w temacie" powinienem usunąć Twojego posta,nie za naruszenie regulaminu tylko za popelnienie przestępstwa w myśl KK.
Gdybyś miał choć szczatkowa wiedzę w materii w której probujesz zablysnac to wiedzialbys ze zamknięcie Duncona wymagaloby postawienie go w stan likwidacji,zawieszenia zarządu spółki,wyznaczeniu likwidatora i publikowaniu informacji o likwidacji spółki przez 3 kolejne miesiące w określonych "czasopismach".
Bo duncon to spółka z o.o. i podlega pod konkretne przepisy.
Idąc dalej-gdybyś chciał sprawdzić informacje o zamknięciu duncona w ciagu 3tygodni to zapewne odwiedzilbys stronę www w celu sprawdzenia kto jest likwidatorem- a tu niespodzianka!bo jest prezes zarządu,czyli zarząd działa czyli spółka nie jest w postawiona w stan likwidacji.
No ale Ty zlapales newsa w locie niczym młody pelikan i zrobiłeś z siebie debila.
Dziękuje,dobranoc.
Gdybyś miał choć szczatkowa wiedzę w materii w której probujesz zablysnac to wiedzialbys ze zamknięcie Duncona wymagaloby postawienie go w stan likwidacji,zawieszenia zarządu spółki,wyznaczeniu likwidatora i publikowaniu informacji o likwidacji spółki przez 3 kolejne miesiące w określonych "czasopismach".
Bo duncon to spółka z o.o. i podlega pod konkretne przepisy.
Idąc dalej-gdybyś chciał sprawdzić informacje o zamknięciu duncona w ciagu 3tygodni to zapewne odwiedzilbys stronę www w celu sprawdzenia kto jest likwidatorem- a tu niespodzianka!bo jest prezes zarządu,czyli zarząd działa czyli spółka nie jest w postawiona w stan likwidacji.
No ale Ty zlapales newsa w locie niczym młody pelikan i zrobiłeś z siebie debila.
Dziękuje,dobranoc.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
piotrex jak przeczytałem to mnie aż "zatkało" skąd ludzie takie ploty biorą, sami wymyślają, czy koledzy im pomagają...? mosh to było pytanie do Ciebie.
Soldier91 co do ramki jest bardzo w porządku, mam ją od tygodnia i sobie chwalę. Oczywiście wypróbowałem ją w górach a nie tylko na parkingu.
Soldier91 co do ramki jest bardzo w porządku, mam ją od tygodnia i sobie chwalę. Oczywiście wypróbowałem ją w górach a nie tylko na parkingu.

[url]http://sroczka.pinkbike.com/[/url]
-
- Kontakt: