Allegro - brak kontaktu i towaru [kamil00airsoft]
-
- Kontakt:
Allegro - brak kontaktu i towaru [kamil00airsoft]
Mam pewien problem, zresztą pierwszy raz.
1 lipca kupiłem na aukcji buty. Wysłałem zapytanie o koszty paczki priorytetowej - odpowiedź dostałem 2 lipca.
4 lipca dokonałem odpowiednio podpisanego przelewu [kwota to 194 zł], który został zaksięgowany na koncie sprzedającego 5 lipca.
Próbowałem skontaktować się ze sprzedającym jednak bezskutecznie.
11 lipca otrzymałem odpowiedź na maila o treści: "Witam byłem na wakacjach w poniędziałek to sprawdze i jak są pieniążki to wysyłąm buty". Niestety, do dzisiaj paczka do mnie nie dotarła, nie dostałem także żadnej odpowiedzi na moje maile. Również kontakt telefoniczny się nie powiódł - aparat poza zasięgiem sieci.
Sprzedający w między czasie logował się na swoje konto allegro oraz sprzedawał inne przedmioty. Dzisiaj wystawił kilka nowych ofert, jednak nadal nie dostałem odpowiedzi.
Link do profilu allegro: http://allegro.pl/show_user.php?uid=10699089
Przelew został zrobiony na dane p. Łukasza Ś. z Nysy, natomiast konto allegro jest na p. Kamila S. z Ingelheim.
Sprzedawane rzeczy to tylko sprzęt rowerowy [Fox 40, ciuchy TLD, kaski THE], wiec może ktoś kojarzy sprzedawcę i pomoże rozwiązać sprawę?
Pozdrawiam.
1 lipca kupiłem na aukcji buty. Wysłałem zapytanie o koszty paczki priorytetowej - odpowiedź dostałem 2 lipca.
4 lipca dokonałem odpowiednio podpisanego przelewu [kwota to 194 zł], który został zaksięgowany na koncie sprzedającego 5 lipca.
Próbowałem skontaktować się ze sprzedającym jednak bezskutecznie.
11 lipca otrzymałem odpowiedź na maila o treści: "Witam byłem na wakacjach w poniędziałek to sprawdze i jak są pieniążki to wysyłąm buty". Niestety, do dzisiaj paczka do mnie nie dotarła, nie dostałem także żadnej odpowiedzi na moje maile. Również kontakt telefoniczny się nie powiódł - aparat poza zasięgiem sieci.
Sprzedający w między czasie logował się na swoje konto allegro oraz sprzedawał inne przedmioty. Dzisiaj wystawił kilka nowych ofert, jednak nadal nie dostałem odpowiedzi.
Link do profilu allegro: http://allegro.pl/show_user.php?uid=10699089
Przelew został zrobiony na dane p. Łukasza Ś. z Nysy, natomiast konto allegro jest na p. Kamila S. z Ingelheim.
Sprzedawane rzeczy to tylko sprzęt rowerowy [Fox 40, ciuchy TLD, kaski THE], wiec może ktoś kojarzy sprzedawcę i pomoże rozwiązać sprawę?
Pozdrawiam.
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Też tego nie rozumiem. Teraz ogarnąłem z kim mam do czynienia i to nieco zmienia postać rzeczy. Na pewno udam się na policję, ale kwota jest nieco mała - najlepiej, gdyby zebrało się kilka osób, ale z doświadczenia wiem, że to mało prawdopodobne.lubella pisze:
ale się cackacie z tym pieprzonym gówniażem... tak trudno zgłosić sprawę na policje? rodziców ma zjebanych jeżeli nie potrafią po tylu akcjach wybić mu wałki z głowy więc może sąd rodzinny i poprawczak coś pomoże... a jak nie to prać po mordzie i patrzeć czy równo puchnie!
Druga opcja najlepsza, ale to jednak 550km...
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
-
- Kontakt:
Bikes_Shop umiesciles tutaj numer telefonu i obraziles jego mame, to on teraz moze isc na policje :P
Dziwne akcje, Sliwa nie narzeka na brak kasy, w tranzakcjach ze mna tez zawsze 100% uczciwy. Zeby nie bylo nie mam z nim kontaktu od myslenic rok temu, i w sumie nie znamy sie na formum kolezenskim, tylko w interesach.
Moze przeczyta i odpisze, oby..
Pzdr!
Dziwne akcje, Sliwa nie narzeka na brak kasy, w tranzakcjach ze mna tez zawsze 100% uczciwy. Zeby nie bylo nie mam z nim kontaktu od myslenic rok temu, i w sumie nie znamy sie na formum kolezenskim, tylko w interesach.
Moze przeczyta i odpisze, oby..
Pzdr!
BikerJG <<<<< Śliwa już się wypowiedział na ten temat i proszę nie mylić Tomka z Łukaszem. Nazwisko może zmylać ale popatrzcie następnym razem:) Pozdrower
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=58173
Dokładniej wypowiedz o której mowa na 3 stronie na dole (jedne z ostatnich postów)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=58173
Dokładniej wypowiedz o której mowa na 3 stronie na dole (jedne z ostatnich postów)
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
-
- Kontakt: