m-cichy czy coraz więcej to bym nie powiedział ale dawno temu było coś co się nazywało piastą Rohloff, kosztowało krocie i nikt tego nie miał, chyba MaxDamage jedyny, ale na tyle krótko że nie zdążył nawet założyć o ile pamiętam.
Poszukaj na googlach
Honda DH bike
-
- Kontakt:
Coraz więcej osób używa Alfine w MTB, o Rohloffie nie wspominając. Jak ktoś jest zainteresowany tematem, to polecam forum www.emtb.pl
Emtb to przede wszystkim forum ludzi, którzy JEŻDŻĄ i potrafią dopasować sprzęt do swoich potrzeb, niekoniecznie wpatrując się tylko w mainstream :P
Poza tym nikt tu o mainstreamie nie wspominał - mowa o Hondzie, gearboxach, Rohloffie... Napisałem o emtb, bo wyższe posty mówią same za siebie: że w trekkingach, że Nexus, że kiedyś był jakiś tam Rohloff i ktoś miał... Podczas gdy te sprzęty są na bieżąco katowane przez polskich riderów i jak ktoś jest ciekaw, to na emtb ma temat przewałkowany na każdy możliwy sposób
Poza tym nikt tu o mainstreamie nie wspominał - mowa o Hondzie, gearboxach, Rohloffie... Napisałem o emtb, bo wyższe posty mówią same za siebie: że w trekkingach, że Nexus, że kiedyś był jakiś tam Rohloff i ktoś miał... Podczas gdy te sprzęty są na bieżąco katowane przez polskich riderów i jak ktoś jest ciekaw, to na emtb ma temat przewałkowany na każdy możliwy sposób

Wooyek ale Rohloffy sa katowane juz jakis czas przez własnie grupy zapalenców, którzy jeżdza ale lubia dziwne rozwiazania
Lubie emtb ale czesc z tych potrzeb jest wymyslona na potrzeby gadżetomanii. Cos o tym wiem bo czasem sam padam jej ofiara ale waga piasty rohloffa mnie zabija 
Zreszta gotowy rower z g-boxxem gdyby byl do kupienia i startował w pS bylby bardzo mainstreamowy
Tylko nie u nas 

Zreszta gotowy rower z g-boxxem gdyby byl do kupienia i startował w pS bylby bardzo mainstreamowy