Witama!!! ponieważ zauważyłem że na forum krążą dwa tematy na temat nowych amortyzatorów RST na rok 2005. i wszyscy są nimi zainteresowani a nikt go z forumowiczów nie posiada proponuje aby DH-ZONE przekazało mi ten amortyzator albo wartoś tego amortyzatora na zakup jego. Ja poświęce się i go przetestuje i zrobie odpowiednie foto a następnie zdam obszerne sprawozdanie na temat tego sprzętu. <sasasasassasas>
palić nie pale ale :\ ale ten denaturat to chyba przez chleb był przelewany :D o truskawka!! ale ja mam dóży monitor ze 30 cali bedzie o oknooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! bum AŁ!
hm........ szkoda takich dzieci a nikom czemu tego posta od razu nie usunołeś bo zaraz będzie następny prosze o dętke bo mam dziurkę a co to dh zone to mikołaj ?? DZIECI ŚWIĄT NIE BĘDZIE WYPIERDALAĆ !!!!!!!!!!!!
MAFIOISO jak tak bardzo chcesz tego RST to sie poswięce dla ciebie i zrobie ci takiego z kartonu :P i co pasuje ? albo moge ci narysowac i wysłac kartke z moim autografem...