[Stożek - Wisłer] - nowe trasy
no to lecimy:
dobrych rzeczy nie będę wypisywał bo by się z długiii elaborat zrobił
z moich prywatnych sugestii:
na dole poplątanie mocne, człowiek się gubi
wyjazd z bandy przed stolikiem coś nie tego... stolik też problemowy, mi się nie udało nawet połowy dolecieć (umiejętności kiepskie) ale z obserwacji Ci co dolecieli robili to w stylu na dziobaka z głośnym - "ufff było blisko" po wylądowaniu
dobrych rzeczy nie będę wypisywał bo by się z długiii elaborat zrobił
z moich prywatnych sugestii:
na dole poplątanie mocne, człowiek się gubi
wyjazd z bandy przed stolikiem coś nie tego... stolik też problemowy, mi się nie udało nawet połowy dolecieć (umiejętności kiepskie) ale z obserwacji Ci co dolecieli robili to w stylu na dziobaka z głośnym - "ufff było blisko" po wylądowaniu
-
- Kontakt:
Da się go spokojnie i fajnie skoczyć tylko trzeba mieć dobrą prędkość na bandach i potem tylko kilka razy dokręcić. Też na początku miałem z tym problemy bo prędkości nie miałem na wspomnianych wyżej bandachsnizy pisze:stolik też problemowy, mi się nie udało nawet połowy dolecieć (umiejętności kiepskie) ale z obserwacji Ci co dolecieli robili to w stylu na dziobaka z głośnym - "ufff było blisko" po wylądowaniu

2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
snizy ekipa odpowiedzialna za tą hope "poprawiała ją 4 razy
, najpierw było cos, potem to coś ewoluowało w hopkę z dziurą zaraz przed profilem, było tak prosta, dziura ok 40cm gł. na ok 10-15cm, i od razu "profil" się zaczynał, potem się filofem ktoś pobawił i zrobił się z tego dercik :P, można tak bez końca wypisywać. A co do gubienia się, hmm, jak masz łeb na karku, i chęci po prostu wybierasz sobie linie, i ciorasz nią, w PL ludzie nie są przyzwyczajeni do wybierania swojej linii, a zwłaszcza do tylu wyborów, więc trzeba się przyzwyczaić, ja się już tak bawię, a na kontestówie już hoho, dawno mnie nie było.

...przepraszam za bałagan na dolnej polanie,nie skończyłem jeszcze tego co w planie z braku koparki. Po decyzji właściciela stacji muszę też zmienić przebieg po bandzie bo po rozebraniu "gapa" traci ona sens. Wszystko już zaplanowane więc w ciągu kilkunastu dni się pozmienia..
..stolik o którym mowa już i tak da sie skakać bo to co było na początku sprawiało kłopoty praktycznie każdemu,włącznie z zawodnikami elity... błędem jest ten stopień po ostatniej bandzie i dziwię się że nie został zniwelowany..bo ani to element techniczny ani potrzebny...lepiej go ściąć i wypompować spokojnie na stolik zamiast spadać na płaskie i korbami dobierać prędkości...profil wybicia zmieniano kilka razy nim deszcz i koła rowerów uklepały to co jest..
...kończymy dolną polanę i zaczynamy nową ścianę
.gdzie znajdzie się w końcu DROP z prawdziwego zdarzenia i szybkie płynne odcinki ..oraz nowy przelot przez lasek 
Oby tylko pogoda i zdrowie pozwoliły...
Dzięki za odwiedziny i miłe słowa,fajnie że się podoba
..stolik o którym mowa już i tak da sie skakać bo to co było na początku sprawiało kłopoty praktycznie każdemu,włącznie z zawodnikami elity... błędem jest ten stopień po ostatniej bandzie i dziwię się że nie został zniwelowany..bo ani to element techniczny ani potrzebny...lepiej go ściąć i wypompować spokojnie na stolik zamiast spadać na płaskie i korbami dobierać prędkości...profil wybicia zmieniano kilka razy nim deszcz i koła rowerów uklepały to co jest..

...kończymy dolną polanę i zaczynamy nową ścianę

Oby tylko pogoda i zdrowie pozwoliły...
Dzięki za odwiedziny i miłe słowa,fajnie że się podoba
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Tutaj użytkownik PB pokazuje nam kilka możliwości zabawy w Wisłer Bar Parku.
\m/
http://losmikelos.pinkbike.com/channel/Wiser/
\m/
http://losmikelos.pinkbike.com/channel/Wiser/
-
- Kontakt:
do weekendu wszystko może sie zmienić wiec nie zapętlać sie z pgodą..
Teraz ciepło i po deszczyku...jak ktoś nie pęka przed błotkiem na ubraniu to pośmiga spokojnie...jest ekipa w rejonie wiec samotnym nie będzie
Dolna polanę przerobimy tak aby każdy był zadowolony..
Teraz ciepło i po deszczyku...jak ktoś nie pęka przed błotkiem na ubraniu to pośmiga spokojnie...jest ekipa w rejonie wiec samotnym nie będzie

Dolna polanę przerobimy tak aby każdy był zadowolony..
..dziś ciepło i bez deszczu,wsio podsychało elegancko i jak pod wieczór kopaliśmy na polanie to ziemia idealnie sie sklejała
więc do jutra powinno być idealnie..ślisko ale bez bagna..
Sporo ludzi w sumie się tu bawi więc trasy szybciej podsychają..

Sporo ludzi w sumie się tu bawi więc trasy szybciej podsychają..