DH dla inwalidów!!!!?????????

Marcel
Kontakt:

DH dla inwalidów!!!!?????????

Post autor: Marcel »

cze i pozdruwka da wszystkich...mam propozycje dla DH-zone. siedze sobie tera przed telewizorem i obgląduje se program extreme (dla tych co go nieznają to taki pr. co nanim wymiatają ;-) )pacze se i oczom nie wierze. gostek zapie... z góry( jak na DH przystało)nikt nie uwieży........ na wuzku inwalidzkim. Tak, na wuzku!!!!Rzecz jasna wuzeczek ma troche moda przeprowadzonego, taki tuning dla inwalidzkich wuzkuw.maszyna przypomina do złudzenia Quada tyle że ma siedzenie od wuzka i napędza się go standardowo, czyli ŁAPAMI.był to model firmy NORCO.niewiem albo mnie powaliło do reszty albo wzieła mnie ogromna litość po tym jak Jaśko Mela doszedł na biegun i wspułczucie do POLSKICH inwaliduw.w śrud nich przecież też są tacy co dali by durzo by sobie pojęździć tak jak my , no morze nie do końca ale zawsze agresywnie i szybko.proponuje coś wyszukać i opisać na tej stronie o tym sprzęcie zareklamować go wjakiś sposub, nagłośnić to by ludzie wiedzieli że takie coś istnieje. taki sprzęt jes nie wiele drorzszy od prawdziwych roweruw do DH, ale jeśli jest stać zdrowych byków na zakup takiego sprzęta to( niemogący) też se poradzą. tak myśle...muwie wam ten gostek wymiatał jak Szatan! :-)))))
walić podpisy
QuaziU
Kontakt:

..

Post autor: QuaziU »

a czy przypadkiem w new world disorder 2 nie bylo takiego goscia? co mial tak przetuningowany rower? z tym ze on w dircie raczej sie udzielal, hopki ladne skakal...
a tak wogole pierwszy post moj wiec witam sie ze wszystkimi :]
Marcel
Kontakt:

niewiem ja go widział pierwszy raz i zrobił na mnie wrarzenie.tak masz racje to nie DH . bo gostek by się zabił na pierwszym łuku i by mu się tylko pogorszyło.
walić podpisy
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Sporo osob je ma ;]

Trevor latal w nwd.

Kurde respect dla tych ludzi... wytrzymac taki cios psychiczny i sie nie zalamac do tego nadal szalec... trzeba to kochac :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
79654827508
Kontakt:

Post autor: 79654827508 »

North Shore Extreme 4 był koleś co miał takom amortyzowanom proteze ręki i se ostro po lesie jeździł
Memento Mori
Marcel
Kontakt:

osobiście do nich nic niemam ,szanuje ich i traktuje ich na ruwni z sobą . a to co opisałem to prawda koleś zrobił nie lada wrarzenie namnie i go podziwiam, bo żeby tak jeżdzić to muśiał cięrzej pracować nad tym niż zdrowy gość...
walić podpisy
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Respecta dla gościa :)
Burza
Kontakt:

Post autor: Burza »

Tak, widziałem to na extreme (gość na codzień pracował w spożywczym ?). Na mnie największe wrażenie zrobiła konstrukcja, na której jeździł : D
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

Stacy Kohut i "Trevair" - tako ich na filmie prezentowali
http://bodzio.pinkbike.com/
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

Marcel: "bo gostek by się zabił na pierwszym łuku i by mu się tylko pogorszyło."

no kurde... :) nie wiem nawet jak to skomentowac, ale mialem szczera beke :D
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

na disorderach byly te woozki trevair spoko skacze ale dachowac takim czyms to mala przyjemność :/ chociaz sam bym chcial sprobowac sie tym przejechac :)
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

w nwd2 na machinie jezdzil stacy kohut i trevair
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

w wielu filmach to bylo juz.. a co do ceny to moim zdaniem jest to znacznie drozsze od takiego roweru do dh... przynajmniej z 2 razy... :|
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Masakra tez jest jak jeden ziomek nie ma reki ( nie pamietam nazwiska ;/ ) i ma zrobiona proteze z damperem fox float...

Czujecie? Ramie z tlumieniem powrotu... skacze gosciu normalnie jezdzi... Technologia pomaga.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
damianbiker
Kontakt:

Post autor: damianbiker »

takie cacko można zrobić samemu , wystarczy trochę chęci i umiejętności spawarskich :)
respekt dla ludzi którzy tak wymiatają na tych machinach , kalectwo nie przekreśla dobrej zabawy !
Zks !!!
Marcel
Kontakt:

pewno że takie cacko morzna zrobić samemu tylko skąd materjały... centrostal??? wage by to miało dinozaura .chyba że pare roweruw poćąć ,a wtedy koszta lecą...
walić podpisy
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Dobre...
jak ktos chce to moze:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
N A J D E R
Kontakt:

Post autor: N A J D E R »

No z pewnoscia taki "Bike" jest drozszy... Pomyslcie ile trzeba wybulic za siodlo:) No i na hamulce 2x wiecej:D

Ta Stacy Kohut robila na tym wozq takiego jakby manuala, ale na obu lewych kolkach (NWD2). . . No nie mam pytan;p
Kupie adapter do Hayes'a na 203mm do tyłu
Mati FR
Kontakt:

Post autor: Mati FR »

Amerykanin Brett Wolfe, jest bez jednej nogi (amputowano mu jedną :( ) i ukończył wyścig La Rutę. Ukończył ten wyścig z czasem 29 h 57 min. i 18 sekund, zajmując tym samym 203 miejsce na 352 startujących. Czas trwania wyścigu to 3 dni, dystans do przebycia to 400 km. Przyrost wysokośi to ponad 7000 metrów!!!!!!
Wyścig La Ruta przebiega przez 9 stref klimatycznych

"Każdy dzień wyścigu ma swoją specyfikę. Pierwszy dzien to była błotnista wyprawa przez lasy deszczowe, wiele podjazdów i zjazdów. W drugim dniu programu, niekończący się podjazd na wulkan Izaru "

To tylko fragment całego tekstu, którego czytając każdą kolejną linijke ma się większe poszanowanie i respekt dla typa, zadając sobie coraz bardziej głebnie pytanie:
"jak on to zrobił bez jednej nogi" ?!

To sie dopiero nawywa kochac rower ! To jest dopiero prawdziwy pasjonata !!!
ODPOWIEDZ