Marzocchi 888 RC3 czy RS BOXXER WORLD CUP 2010
Marzocchi 888 RC3 czy RS BOXXER WORLD CUP 2010
witam jestem na kupnie amorka poradźcie jaki
World Cup na luzie. O ile na 2010 marz nie zrobił jakies kosmicznej zmiany w tłumikach(a z tego co wiem to raczej nie) to boxxer jest stabilniejszy i nawet jesli nie zbierze kazdego liscia jak marz to na wyboistej trasie moim zdaniem zapewni ci lepsza trakcje i mniej styranych łap 
Przesiadka z marza 07 na 2010 dla mnie była swietnym ruchem
Co prawda nowego trzeba przejzeć (albo na gware wysłać) bo przychodza suche i luzować sie po czasie potrafi regulacja odbicia ale to jak sie ten widelec zachowuje jest na prawde super.

Przesiadka z marza 07 na 2010 dla mnie była swietnym ruchem

a jak z serwisem? jakie koszty?? gdzie taniej ?? jak z serwisem jest w miale dostepny w okolicach bielska bialej ??
sory ze tyle pytań ale chce wiedzieć jak najwięcej
czy sie go oplaca kupic http://allegro.pl/item1181426917_nowy_r ... aniej.html skoro niema gwarancji
sory ze tyle pytań ale chce wiedzieć jak najwięcej

czy sie go oplaca kupic http://allegro.pl/item1181426917_nowy_r ... aniej.html skoro niema gwarancji
mateusz54 nie wiem czy sklep sprawdzony - sklepy wyjmujace amory z bików czy sprowadzajace ze stanów czesto sa niepewne. Nie znam sklepu wiec sie nie bede wypowiadac ale sprawdz.
Co do boxxera to naładowanie do niego oleju jest raczej proste, opisywane to było w necie wiele razy wiec nie wiem czy w ogole jest sens wysyłac jak mozesz zrobic to sam.
Swoja droga miales/masz totema 2010 i nie wysylales go na gware? Bota sama przypadłosc raczej
Co do boxxera to naładowanie do niego oleju jest raczej proste, opisywane to było w necie wiele razy wiec nie wiem czy w ogole jest sens wysyłac jak mozesz zrobic to sam.
Swoja droga miales/masz totema 2010 i nie wysylales go na gware? Bota sama przypadłosc raczej

Wydać 4 klocki na widelec bez gwarancji - to trzeba mieć cojones...
Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl
-
- Kontakt:
mam 888evo ti 2010 i musze powiedziec ze bardzo fajnie pracuja,fakt-nurkuja,ale ja jezdze na minimalnej kompresji,bo lubie jak widelec pracuje calym skokiem.
kumpel ma 888evo,wczesniej chcial boxxera,a teraz w sumie jest zadowolony ze kupil 888 a nie boxa.
btw-za niewiele wiecej niz ten boxx z allegro,mozesz kupic nowke z polska gwara i to ma sens!
kumpel ma 888evo,wczesniej chcial boxxera,a teraz w sumie jest zadowolony ze kupil 888 a nie boxa.
btw-za niewiele wiecej niz ten boxx z allegro,mozesz kupic nowke z polska gwara i to ma sens!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Marzocchi - 888 RC3 czy RS BOXXER WORLD CUP 2010
Panowie, jedna ważna informacja, jeśli jeździsz szybko (prawdziwe DH), to Boxxer WC 2010 zapewnia obecnie najlepsze system szybkiego tłumienia. Jest to ewolucyjne rozwinięcie, czegoś co w poprzednich rocznikach było dostępne tylko dla zawodników, pod nazwą tuningu BlackBOX. Obecnie jego nowsza wersja siedzi w roczniku 2010 standardowo (Team i WC). Mówiąc w prost, przyczepność podczas szybkiej jazdy w RS WC 2010, jest najdoskonalsza i to z regulacją.
- Kontakt:
-
- Kontakt:
polecam produkty marzocha na 2010, sam mam 66 rc3 tegoroczne i pracują genialnie - nie jeździłem na lepszym widelcu jedno pułkowym.
ponieważ jednak temat dotyczy widelcy dual crown mogę zaświadczyć że to co pisze Piotrex o 888 jest prawdą.
Co do nurkowania, to cięzko żeby widelec z ustawioną minimalną kompresją, podczas najazdu na hopke (wybijajaca do góry) się nie zapadł. Sztywne pozostawały tylko beznadziejne i suche boxxery team które wymagają serwisu zaraz po kupnie - przed 1 jazdą.
Włosi po prawie 3 chudych latach wrócili do robienia porządnych amortyzatorów, mam nadzieje, że to utrzymają bo wtedy oferta 2011 będzie baaardzo ciekawa.
ponieważ jednak temat dotyczy widelcy dual crown mogę zaświadczyć że to co pisze Piotrex o 888 jest prawdą.
Co do nurkowania, to cięzko żeby widelec z ustawioną minimalną kompresją, podczas najazdu na hopke (wybijajaca do góry) się nie zapadł. Sztywne pozostawały tylko beznadziejne i suche boxxery team które wymagają serwisu zaraz po kupnie - przed 1 jazdą.
Włosi po prawie 3 chudych latach wrócili do robienia porządnych amortyzatorów, mam nadzieje, że to utrzymają bo wtedy oferta 2011 będzie baaardzo ciekawa.
Co do serwisu amortyzatorów w Bielsku-Białej to najlepsze to:
ul.Cieszyńska 14 Sklep Maribex - serwis jest w piwnicy
i jest jeszcze kolega Dodek, nie posiada On jako tako serwisu dla wszystkich, ale jedynie dla znajomych - w sprawie amortyzatorów prawdziwy spec (obecnie też ma Boxxera 2010 tylko, że Team'a) - jak coś to wal na PW
ul.Cieszyńska 14 Sklep Maribex - serwis jest w piwnicy
i jest jeszcze kolega Dodek, nie posiada On jako tako serwisu dla wszystkich, ale jedynie dla znajomych - w sprawie amortyzatorów prawdziwy spec (obecnie też ma Boxxera 2010 tylko, że Team'a) - jak coś to wal na PW