[Kudowa Zdrój] Gdzie można pojeździć?

Pawel94
Kontakt:

[Kudowa Zdrój] Gdzie można pojeździć?

Post autor: Pawel94 »

Siema
Wybieram się do Kudowy Zdrój i nie wiem gdzie tam można szukać jakiś łatwych tras dla początkującego, powiedzmy en/fr/dh, proszę o szybkie odpowiedzi bo wyjeżdżam w nocy z 13 na 14 sierpnia.
Nie wiedziałem gdzie wrzucić ten temat tak że poszedł do offtopic.

P.S. Jeśli możecie to podawajcie w miarę dokładnie bo będę tam pierwszy raz.

Z góry dzięki :)
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Pawel94 nastepnym razem do działu zawody / trasy
Dartmoor
Kontakt:

Post autor: Dartmoor »

60km od Kudowy masz Czarną Górę, 80km do Szpindlerowego Młyna - jeśli chcesz pojeździć prawdziwe DH
Pawel94
Kontakt:

Post autor: Pawel94 »

Dartmoor
Przecież napisałem że jestem amatorem, i raczej tylko w okolicy Kudowy Zdrój, dojazd 60km nie wchodzi w gre, może tak w promieniu około 20km od Kudowy Zdrój jest coś na miarę amatora?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=58891
Moja maszina :D
Omer
Kontakt:

Post autor: Omer »

na górnej Kudowie jest parkowa góra (za parkiem zdrojowym) i z niej jest fajny zjazd. jest to lekki FR i nie trwa za długo, jakąś minutę może półtorej (przynajmniej się długo nie podchodzi na nią hehe) ale fajnie się jeździ, jest prędkość, nierówności no i trzeba uważać na ludzi bo chodzą ścieżkami czasem ale ogólnie to jak jeździłem to w miarę pusto było i fajnie nawet. na początek (tak jak ja ;P) polecam a więcej to nie wiem bo jak byłem to dość deszczowo było i za wiele nie pojeździłem ale tereny wyglądają fajnie więc na pewno coś znajdziesz jeszcze
ODPOWIEDZ