Nowy SPECIALIZED SX TRAIL A.D. 2011
Nowy SPECIALIZED SX TRAIL A.D. 2011
- Załączniki
-
- SX1.jpg (255.72 KiB) Przejrzano 4299 razy
-
- SX2.jpg (210.81 KiB) Przejrzano 4299 razy
-
- Kontakt:
Foty tego Speca są już od dawna... Sx Trail 2011 różni się od modelu 2009 dokładnie malowaniem (które wygląda tragicznie - chyba to taki urok Speca,że albo kolory powalają albo odstraszają) i nowszymi częściami, więc nie ma co się jarać. Raczej zostaje czekać na sezon 2012,bo są ploty o nowym SX
No i ich ceny powalają tańszy Sx Trail kosztuje tylko co Scott Voltage FR 10,a różnica w częściach jest kosmiczna. Znaczek Speca robi swoje ...

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

To wersja finalna koszt 18 299 zł i taka będzie dostępna od przyszłego roku, moim zdaniem o wiele lepszym rowerem jest Bighit FSR III. FOX DHX4 + dwupółkowy domain, osprzęt X9/X7, cena jak pamiętam o 11 200 zł. Cena nie jest powalająco niska, ale na PL rynku trudno kupić coś nowego w tej cenie.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
Kurde, to jest naprawde piekne
Ostatni sx srednio mi pasowal ale ten jest piekny
I malowanie do mnie mocno przemawia. Ale wg. mnie pierwszych sxow pod wzgledem wygladu i tak nie bije

www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
AlanCK, mimo Twych podejrzen - myślę...
Poprostu wiem, że kiedyś zdarzały się wpadki (nie mówie o Specu...) że dampery padały od uderzeń o ramę. Wiem, że to Specialized i tu coś takiego nie miałoby miejsca, ale co jeśli powstanie kiedyś damper ze zbirniczkiem położonym te 3-4 mm "wyżej"?
OK, może nie rozwijajmy tego OT'u, zapędziłem się i tyle...

Poprostu wiem, że kiedyś zdarzały się wpadki (nie mówie o Specu...) że dampery padały od uderzeń o ramę. Wiem, że to Specialized i tu coś takiego nie miałoby miejsca, ale co jeśli powstanie kiedyś damper ze zbirniczkiem położonym te 3-4 mm "wyżej"?
OK, może nie rozwijajmy tego OT'u, zapędziłem się i tyle...

;]
-
- Kontakt:
Spaced no zabójczo zwiększyli skok z 170mm na 180 mm i dali większego amora. Pewnie gdybym o tych niuansach nie wiedział to bym nawet tego nie zauważył na trasie 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów