Jaka rama do ciezkiego dh do 2500zł.
Jaka rama do ciezkiego dh do 2500zł.
Witam. Mam zamiar złozyc sobie na nastepne wakacje rower do ciezkiego dh. Poszukuje jakiejs ramy uzywanej (góra 2 lata). Jaką firme byscie mi polecili?
Carpe diem, ale memento mori...
no własnie znalazłem taką jedną http://cgi.ebay.pl/2008-Giant-Glory-1-D ... keparts_SR tylko narazie nestety brak pieniedzy na nią.
Carpe diem, ale memento mori...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://allegro.pl/item1178604284_ventan ... omson.html
pogadaj z typem z tego co wiem ugodowy jest, a ramka ciekawa
pogadaj z typem z tego co wiem ugodowy jest, a ramka ciekawa

Jeśli Wierchomla jest dla Ciebie ciężkim DH to jakoś marnie to widze
Jak lubisz jednozawiasy to może jakaś Kona Stab. Z wielozawiasów jest taki wybór, że ciężko ogarnąć. Glory jest ciężka (mowa o starszych rocznikach) ale wytrzymałość jest ok. Santy V-10 raczej nie wyrwiesz, może jakieś Demo 8 by wychaczył.

Jak lubisz jednozawiasy to może jakaś Kona Stab. Z wielozawiasów jest taki wybór, że ciężko ogarnąć. Glory jest ciężka (mowa o starszych rocznikach) ale wytrzymałość jest ok. Santy V-10 raczej nie wyrwiesz, może jakieś Demo 8 by wychaczył.
Spaced Raczej niewiele, jeździlem stara pucharowka i nowa i nowa jest trudniejsza o jedna hopę zasadniczo jest luz.
Piter, fireball spokojnie ogarnie, ale jak masz kase to wiadomo kupuj fulla. Wszystkim sie rozchodzi tylko o to, że napisałeś o Wierchomli jako o trudnej trasie a w rzeczywistości jest jedną z najłatwiejszych. Przejedź się na rytro 20km obok to zobaczysz trudniejszą trasę. Pozdro 600
Piter, fireball spokojnie ogarnie, ale jak masz kase to wiadomo kupuj fulla. Wszystkim sie rozchodzi tylko o to, że napisałeś o Wierchomli jako o trudnej trasie a w rzeczywistości jest jedną z najłatwiejszych. Przejedź się na rytro 20km obok to zobaczysz trudniejszą trasę. Pozdro 600
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
www.nocuje.net