Zniżki na rowerowy.com?
-
- Kontakt:
Zniżki na rowerowy.com?
Witam. Planuje dokonać małego zakupu w sklepie rowerowy.com , usłyszałem, że dokonując zakupu za określoną kwotę przysługuje nam zniżka? Wiecie coś więcej? Rozumiem, że zniżka jest dostępna po zakupieniu pierwszego produktu?, np. najpierw kupuję kierownicę za 100zł , później mostek za 200zł i otrzymuję zniżkę np.5% na mostek? Chodzi mi o to, że chcę kupić produkt za ponad 4500, a mój kolega ma 10procentową zniżkę na rowerowy.com , niby nic ale w tym przypadku oszczędziłbym prawie 500zł... Jak to rozegrać? Rama musi zostać zakupiona przez kumpla ( w tym wypadku daje mu pieniądze ) , czy może on jakoś użyczyć mi swojej zniżki? Pozdrawiam
Btw. czy zniżki można w jakiś sposób łączyć ze sobą?
Btw. czy zniżki można w jakiś sposób łączyć ze sobą?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dziadek_dzidek
Jeśli chcesz zrobić zakupy za 4500zł to załóż swoje konto bo dostaniesz na to 11% rabatu. Nie ma sensu robić przez konto kumpla. Generalnie zasada jest taka.
1000zł - 5% stałego rabatu.
Każde kolejne 500zł wydane to dodatkowy procent.
Za 5000zł jest 12% rabat - maksymalny.
Nie wiem jak inni ale ja dostałem rabat już na pierwszy większy zakup, a nie dopiero po jego dokonaniu. Ale musisz się upomnieć nie automat to nalicza.
Jeśli chcesz zrobić zakupy za 4500zł to załóż swoje konto bo dostaniesz na to 11% rabatu. Nie ma sensu robić przez konto kumpla. Generalnie zasada jest taka.
1000zł - 5% stałego rabatu.
Każde kolejne 500zł wydane to dodatkowy procent.
Za 5000zł jest 12% rabat - maksymalny.
Nie wiem jak inni ale ja dostałem rabat już na pierwszy większy zakup, a nie dopiero po jego dokonaniu. Ale musisz się upomnieć nie automat to nalicza.