[Stożek - Wisłer] - nowe trasy
W Wisłer sie dzieje, dzisiaj powstała mała sekcja bardzo przyjemnych "dabli", oczywiscie wszystko miłe, na czilałcie, skakane przez polskich pro zawodników którym sie spodobało
oczywiscie objazdy istnieja które są równiez ciekawe jak reszta
mar3k mysle ze z noclegiem z pon/wt nie powinno byc problemów, ale dla pewnosci zadzwoń
bo na week troche osób zawitało i jest ciekawie, a co dopiero jutro
Kropla deszczu dzisiaj nie spadła, lampa na polanie aż wieczorem zaczęło się kurzyć, tak wiec nie wydziwiać i przybywać!
tymczasem ognifor sie tli a żurb wydaje okrzyki z wodopoju tak wiec trza znikać.
do zoba na szlaku
Pozdro

oczywiscie objazdy istnieja które są równiez ciekawe jak reszta
mar3k mysle ze z noclegiem z pon/wt nie powinno byc problemów, ale dla pewnosci zadzwoń

Kropla deszczu dzisiaj nie spadła, lampa na polanie aż wieczorem zaczęło się kurzyć, tak wiec nie wydziwiać i przybywać!
tymczasem ognifor sie tli a żurb wydaje okrzyki z wodopoju tak wiec trza znikać.
do zoba na szlaku
Pozdro
Cześć chłopacy i dziewczyny! Chciałbym zauważyć, że Wisłer jest jedyną miejscówką w PL, w której istnieje możliwość pomiaru czasu przejazdu. W każdy weekend uruchamiane jest urządzonko które pozwala przeprowadzać czasowy trening. Fajna opcja, żeby sprawdzić swoje umiejętności!
Cały czas powstają nowe elementy, pogoda jest mega pozytywna i od kilku dni trasy nie widziały deszczu. Nic tylko wpadać i cieszyć się dopieszczoną miejscówką i luźną atmosferą!
pozdro!
Cały czas powstają nowe elementy, pogoda jest mega pozytywna i od kilku dni trasy nie widziały deszczu. Nic tylko wpadać i cieszyć się dopieszczoną miejscówką i luźną atmosferą!
pozdro!
http://www.pinkbike.com/photo/8281895/
-
- Kontakt:
Głupia gleba na gagatówce - na trawersie za ciasną banda w lewo uciekło mi przednie koło, zamiast polożyć rower w kierunku stoku, zachciało mi się walczyć o utrzymanie na trasie i suma sumarum poleciałem w kierunku stacji wyciągu. Przy lądowaniu na glebie cała siłą uderzyłem wygiętym nadgarstkiem w jakiś kamień ;/
http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/