Wielokrotnie, i od dłuższego czasu (dłużej niż miesiąc) mam problemy z odpalanie Waszej strony głównej.Jestem powiedzmy na www.blebleble.com i klikam na pasku zadań : DH-ZONE, żeby sobie coś tam poczytać...i co???Kilkakrotnie, zanim strona się w ogóle pojawiła, zdążyłbym kawę sobie zaparzyć lub kloca posadzić..Ale cóż, myślałem że to wina , mojego nie najmłodszego już lapka...
Jakiś tydzień temu, byłem u rodzinki w odwiedzinach, wchodzę na kompa, klikam dh-zone ..i co??? TO SAMO! O co tu chodzi?Każda inna strona otwiera się niczym Ferrari a dh-zone?Jak trabant z zatartym silnikiem:(
Problem z załadowaniem strony.
-
- Kontakt:
Ja zauważyłem że DH zone w ogóle się ostatnio nie chce otwierać. Tak było podczas ostatniej edycji pucharu świata w DH oraz wczoraj na mistrzostwach świata.
Druga sprawa to to że DH zone olało i jedne i drugie zawody. A co tam, nieważne że ktoś wygrywa puchar, nie ważne że ktoś zostaje mistrzem. Żałosne...
Druga sprawa to to że DH zone olało i jedne i drugie zawody. A co tam, nieważne że ktoś wygrywa puchar, nie ważne że ktoś zostaje mistrzem. Żałosne...