Odpowiedzi na PW

osato
Kontakt:

Odpowiedzi na PW

Post autor: osato »

Witam, czy któryś z wszechwładnych moderatorów mógłby zrobić coś z odpowiadaniem na PW? chodzi mi o to, że jak dostaję wiadomość i w okienku poniżej wpiszę odpowiedź i kliknę wyślij to po załadowaniu strony mam okno ze swoją wiadomością i muszę dopisać do kogo ma to iść i jaki tytuł :/ strasznie to irytuje jak chce się szybko na coś odpisać a ktoś ma pokręcony nick.
Mogli byście zrobić coś żeby odbiorca wiadomości i temat automatycznie się "przepisywały" w odpowiednie okienka?
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Jak dostajesz wiadomość to jest napisane od koło - kopiuj.
Potem piszesz odpowiedź.
Wklejasz nazwa użytkownika i wpisujesz temat.
Wysyłasz i już.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

osato moderator moze wyedytowac/usunac posta,zamknac/przesunac/skasowac temat i podgladnac ip uzytownika.nic wiecej.

a co do Twojego problemu to kliknij przycisk cytuj zanim zaczniesz odpisywac na pw,automatycznie wklei Ci nick odbiorcy.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

piotrex czy tylko ja nie mam śladu odpowiedzi jak zrobię cytuj ?? jak napiszę PM to mam w wysłanych a jak zacytuję to nic nie ma...ja tak tylko mam czy tak jest ??

W czym kłopot to zmienić ?
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

szczerze mwoiac ja w ogole nie mam sladu w wyslanych..tzn mam do momentu w ktorym wiadomosc zostanie przeczytana przez odbiorce.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

osato w sumie mnie tez to irytuje

Wiadomo ze mozna skopiowac, wkleic, ale po co? skoro mozna to zrobic normalnie jak na innych forach.
ODPOWIEDZ