to jest odpowiedz na kaszime...a nazywa się "emo sweet coat" lepsza niż ta czarna spocona sraka na boxxerach 2011 ....tak poza tym świetne dobranie kolorów.... biały i pomarańczowy rlz ;* szkoda tylko że nie zmienili kształtu lagów dolnych ...
Moim zdaniem genialne Zyskają dużo klientów bo spora grupa osób zwraca uwagę na wygląd. Mi się bardzo podoba, chyba bardziej niż te czerwone 55/66 (czy jeszcze inne numerki) a mam hopla na punkcie czerwonego :P
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Panowie krytycy, a co jest innego w zielonym od żółtego / złotawego czyli w tym co miał kiedyś marzo a a obecnie ma fox i rs? Kolor jak każdy inny to tak jakbyście płakali że są inne ramy niż czarne...
Skoro są zielone 888 i czerwone 66/55(?) to myślę, że inne modele też mogą mieć swój kolorek (chcialbym zobaczyć jakieś niebieskie w glorce albo summumie )
Wg mnie zielone z białym najładniejsze. Ktoś będzie składał cały biały rowerek z zielonymi dodatkami i jak ruszy głową może wyjśc piękny rower do DH, wręcz dzieło
Jak dla mnie lipa, ale może mieć to swoich zwolenników. Ja wole zwykły kolor musztardowy, taki jaki właśnie był w starych Z1, które ktoś przywołał Czarne lagi w boxxe 2011 - o zgrozo .......
Załóżmy że ktoś ma pięęękny bike, wszystko pięknie spasowane, sprzętowo jak i kolorystycznie, co do śrubki. Ta osoba chce kupić sobie używane np. nowe 888 (w sensie rocznika), znalazł, stan jak nówka, cena niezła itp itd, ale nie... bo kolorystyka ni w d*pe nie zapasuje i psuje efekt...