KaKTuSSS sporo ze zdjec mozna wbrew pozorom wywnioskowac jak sa szczególowe chociaz to samo mozna zrobic wrzucajac do linkage - 100% dokladnosci nie osiagniesz ale zawsze cos tam bedzie.
Co do amorka suntoura to napiszę o ich ośce, bo jest genialna mam taką w duro, nigdy nie widziałem łatwiejszego szybszego i pewniejszego mocowania przedniego koła.
Nowy Lapierre choć bardzo dziwny mnie się niesamowicie podoba wizualnie, jestem ciekaw wrażeń użytkowników ... co do nowych 888 ... szkoda słów ... moda modą, ale bez przesady.
ancilotti wygląda jak stare modele i jeśli tam jest ten mega customowy damper i same ślizgi to bym podziękował W tej ramie nawet support jest jakiś przekminiony tutaj... Ale wahacz to piękny ma, przynajmniej starszy model...
Las3k_91 Ldz to bardzo dziwne bo ja pare razy lapierra zamknalem, pare gleb mocniejszych bylo. Chłopaki na pewno nie złamali ich na dobiciu? Znam pare osób z dh-230 i nikomu nic nie szło.
btw. Ocenianie po wygladzie troche mija sie z celem bo wiele cienkich ram ma grube scianki czy jest dobrze policzona po prostu
Las3k_91 Ldz zacznij jeździć w góry tyle co my to sprzęt też Ci polegnie.łódzkie trasy to jednak nie to samo. Rower był znakomity. Faktycznie złożył się w czasie jazdy, to nie powinno się stać. Pęka niestety wszystko jak się jeździ dużo to trzeba sprzęt zmieniać.Pozdrawiam i zapraszam w prawdziwe góry.
Spaced Jesteś chyba jedyny z osób które znam, któremu DH 230 nie pękło. W tym roku widziałem cztery pęknięte w tym samym miejscu.Niestety mój rower złożył się całkowicie.
po 2-3 sezonach siekania po 50 dni w górach praktycznie każda rama polegnie,a jeśli komuś brakuje techniki skakania to zniszczy ja w sezonie spokojnie...
NS zajebisty...jaram się srogo !!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
javorovy może to kwestia wagi. Ja ciezki nie jestem, jak jezdziłem na lapierre jeszcze lzejszy byłem. No i przez ten kretynski damper ograniczałem loty.
A co do Sody - Element Łączący Oś obrotu z wahaczem jest obrzydliwy: