Witam.
Poszukuję mocnej i szerokiej kierownicy do dh (ok. 780mm) Posiadałem już jakiegoś starego nsa ponad 4 lata ale poległ. Miesiąc temu kupiłem to polecane przez wszystkich Paco, ale dzisiaj się zgięło. Szukam czegoś nie koniecznie super lekkiego tylko wytrzymałego
Ogólnie to przeleciałem lądowanie z hopy i wylądowałem z ok 4,5 metrów na płaskim i w dodatku na dziobaka. ja poleciałem gdzieś na bok a rower sie odbił parę razy od ziemi i wpadł w krzaki. w dodatku skrzywiłem górne golenie w 888 rc2x z 07 roku :/
Rumun-lca ja na twoim miejscu bym ja zareklamowal jesli masz gwarancje na nia. to nie jest normalne zeby kiera sie tak wyginala (no oczywiscie wykluczajac jakies mega gleby)
ze swojej strony moge polecic FSA Gravity 777 - mocna i lekka (nic sie z nia nie dzialo a naprawde duzo waze) - zmienilem ja na Kore Torsion Race tylko ze wzgledu na kolor (czarny mi sie bardziej podoba ) ale mam ja za krotko zeby cos wiecej o niej powiedziec ze jest wygodna
Może Answer Protaper, ja mam, wygodna, a opinii negatywnej na necie nie znalazłem
Plusem dla mnie jest to że firmuje ją protaper- producent części do motocrossu w końcu.
Ja mam teraz kore'a race, trochę ją przyciąłem bo jednak 800 było za dużo, ale poza tym kiera fajna. Raz solidnie wyglebiłem zaczepiając kierą i przestawiając klamkę hamulca, nic jej nie jest.
Ja również polecę od siebie Kore Torsion Race, wprawdzie mam ją niecały miesiąc ale zdążyłem parę razy wyglebić, a jej nic Dodatkowo bardzo fajną sprawą jest szerokość 800 mm, każdy może ją dopasować idealnie pod siebie (ja mam akurat 715mm).
Od siebie polecam Reversa , posiadam model 760 super gięcie , o kolorach już nie wspomnę .
Jezeli nie chesz Reveras to może Renthala ? z wytrzymałoscią nie powinno byc problemow wkońcu jeździ na nich aktualny mistrz swiata .