Animowana Historia Polski ;)

Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

snizy nie ośmieszaj się człowieku :) zacytuj proszę z mojej wypowiedzi miejsce w którym obraziłem Twą serca wybrankę..jeśli słowo "zapłodnienie" ma dla Ciebie negatywne znaczenie to zastąp sobie je słowem "prokreacja"

..mogę być dla Ciebie prostakiem ale Ty dla mnie jesteś nikim jeśli czujesz się dotknięty słowem które znaczy to

Zapłodnienie – połączenie się jąder komórek rozrodczych (komórki męskiej i żeńskiej) (kariogamia), w wyniku czego powstaje nowa komórka nazywana zygotą.

U ssaków, w tym człowieka, zapłodnienie może być skutkiem kopulacji pomiędzy osobnikami przeciwnych płci. Warunkiem zapłodnienia jest wniknięcie plemnika do komórki jajowej. Ma to miejsce w bańce jajowodu, aczkolwiek do zapłodnienia może dojść w innym odcinku układu rozrodczego kobiety. Zapłodnienie może też być wynikiem inseminacji lub metody in vitro. W wyniku zapłodnienia dochodzi do przekazania potomstwu zawartych w gametach czynników dziedziczenia (genów) obydwu organizmów rodzicielskich. Wynikiem zapłodnienia jest ciąża. U ludzi do zapłodnienia dochodzi zwykle pomiędzy 10 a 18 dniem cyklu. Współcześnie naukowcy postrzegają zapłodnienie jako proces ciągły, trwający w przypadku człowieka 12-24 godzin - nie sposób wyróżnić konkretnego "momentu zapłodnienia".[1]

prokreację sprawdź sobie sam bo szkoda mi już czasu na klikanie po tym jak czytam bzdury jakie mi piszesz na PM.

nara.bez odbioru
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
bike86
Kontakt:

Post autor: bike86 »

"snizy podpowiem Ci chłopcze,nie obraz się ale dla mnie jesteś młodym kotem co jeszcze nie tak dawno ssał cyca z mlekiem i to że udało Ci się zapłodnić kobietę nie stanowi o Twym doświadczeniu...z tego co piszesz to głęboka jest dolina w której przebywasz..."

uuuuaaaa kilka juz lat przegladam to forum od czasu do czasu ale czegos takiego nie przeczytalem. Schodek jezeli Ty na serio (ale tak serio serio ) nie wyłapałes zabarwienia zwrotu "udało Ci się zapłodnić kobietę" to Ci wspolczuje, masz chlopie ciezko. Moze juz lepiej zostan przy lopacie i nie odzywaj sie do ludzi, przeciez nie kazdy musi , prawda?
ODPOWIEDZ