Jaki imbus do regulacji maga

Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

kodzia a wpisz sobie na naszej ukochanej stronie www.google.pl/ i przeczytaj w pierwszym lepszym opisie... Forum jest od zadawania pytan na ktore sie nie zna odpowiedzi a nie na te ktorych sie nie chce poszukac...
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

kodzia pisze:dobra to jeszcze jak z ta regulacja w magach?Tylko ta przy klamce?
Możesz jeszcze wyregulować długość przewodu :lol:
Krążą takie pogłoski, ze niektórzy zalewali Magi paliwem rakietowym wzbogacanym uranem, przez co mogli regulować orbity planet, a nawet własne uczesanie. Tylko, że później każdy mówił, że ogórki nie istnieją... bo są one wytworem masowej halucynacji producentów turbosprężarek.
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

Potwierdzam, widzialem na wlasne oczy !
kodzia
Kontakt:

Post autor: kodzia »

dobra fajnie to juz mam ale czy mozna cos jeszcze zrobic cos oprocz tego paliwa i tej regulacji przy klamce?Jezeli ktos pokaze mi strone gdzie jest cos napisane o magu i jego regulacjach to naprawde szacun dla niego.
alzajac
Kontakt:

Post autor: alzajac »

skoro nie umysł techniczny to może z angielskim nie będzie problemu i możemanual pomoże?
http://www.hayesdiscbrake.com/wp-conten ... ForWeb.pdf
kodzia
Kontakt:

Post autor: kodzia »

mam teraz problem innego "masci".Ta srubka jest peknieta i teraz co zrobic?Slusarz cos pomoze?Moze do serwisu rowerowego zaniesc?
ODPOWIEDZ