duncon do wszystkich
a jestem, jestem, czytam i zieje rowno :)
wlasciwie to moglbym duzo na ten temat napisac, ale troche mi nie wypada, z uwagi na nasza niegdysiejsza wspolprace z rafalem i piotrkiem.
za to polecam przeczyatnie watku o dwoch debilach - krabolu i bzyqu:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 0&start=90
rzecz wlasnei dotyczy ram dc, potem przerodzilo sie to w jakas megafarse :)
wlasciwie to moglbym duzo na ten temat napisac, ale troche mi nie wypada, z uwagi na nasza niegdysiejsza wspolprace z rafalem i piotrkiem.
za to polecam przeczyatnie watku o dwoch debilach - krabolu i bzyqu:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 0&start=90
rzecz wlasnei dotyczy ram dc, potem przerodzilo sie to w jakas megafarse :)
-
- Kontakt:
ja tam do ram dc nic nie mam,spawy równomiernei wszystko równo pospawane do qpy :),w bialym sa 4 amstaffy i katujemy je z kumplami na streecie i dircie i jakos zyją, zobaczymy za kilka dni jak kumpeli przysla cocka(ona polamala juz bruisera) :>
PozdRower @ll
PozdRower @ll
metal w sercu, anarchia w głowie, muzyka i street we krwi, rząd w dupie:)
powiem tyle... mam dwie ramy DC - pitbulla i prese i na obydwie nie narzekam a wrecz jestem bardzo zadowolony... sztywniak idealnie prosty, nic sie nie gnie, ladnie wykonany... presa... inna bajka zawieszenie bardzo ladnie chodzi... jezdze juz drugi sezon na ramkach i dc i zawsze bylem z nich zadowolony...
http://cosmos.pinkbike.com/
jakośc wykonania kony w porównaniu do dc jest jakby porownywac deawoo do VW mniejwiecej, niby to samo z wieszchu ale jak sie wsiadzie i pourzywa to wychodzi dlaczego jest taka a nie inna roznica w cenie ale nawet nie o to chodzi, w stinky o4 sa dwa blache problemy : sprezyny w 15calowych wersjach sa 450-troche za slabe na wiekszosc (65-70kg) a drugie przezutke przednia trzeba podniesc o centymetr do gory, bo przy dobiciach maxymalnych dotyka wahacza poza tym mam swoj rower od maja - katuje zajezdzam tylko ostatnio centrowalem tylnie kolo za zrobilem 2000km juz , co do koloru to zawsze mozna przemalowac ale nie o kolor chyba chodzi? przynajmniej dla mnie, ale w sumie zapomnialem ze tosa jest w kilku kolorach :) HEHE - swiadczy to o wyzszosci.........
Local Swinga-Swinga
jak dla mnie , to kutasy z was i tyle pierdole was i to forum , oprocz czlowieka ktory jest z dc my man, a jak mnie smieszy to ze jakis frajer chce zebym sie z nim na zawodach spotkal , zawody w robieniu lodow!!! wygral hoghorn!!!
a drugi cwel na dragstarze!!HAHAHAHAH!~!!!!!! *** WAM W DUPE
a drugi cwel na dragstarze!!HAHAHAHAH!~!!!!!! *** WAM W DUPE
Sprzedam mostek da bomb http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=300922
___DC___ nazywasz mnie frajerem,mowisz "*** ci w dupe" a ja ci mowie:
chcialbym zebys mi to powiedzial w twarz szczylu - bo po tym co piszesz nie trudno sie domyslec ze jeszcze mamusia nosek wyciera jak chorujesz :) kiedy dorosniesz zdasz sobie sprawe ze sa ludzie ktorzy mogliby cie zabic albo bys mial do konca zycia ryj wykrecony w chinskie dzien dobry za taki text i gwarantuje ci ze gdybys nie mieszkal gdzies w pizdu to bym cie znalazl w warszawie....gwarantuje ci ze bys mi nie powtorzyl swoich slow w twarz
chcialbym zebys mi to powiedzial w twarz szczylu - bo po tym co piszesz nie trudno sie domyslec ze jeszcze mamusia nosek wyciera jak chorujesz :) kiedy dorosniesz zdasz sobie sprawe ze sa ludzie ktorzy mogliby cie zabic albo bys mial do konca zycia ryj wykrecony w chinskie dzien dobry za taki text i gwarantuje ci ze gdybys nie mieszkal gdzies w pizdu to bym cie znalazl w warszawie....gwarantuje ci ze bys mi nie powtorzyl swoich slow w twarz
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
ja mam niesety dc pitbula i nie jestem z niego zadowolony
jezdzic to sie fajnie na tym jezdzi jak nic sie nie dzieje co jest zatkim stanem w tej ramie
njpierw opis wykonania spawy to i nawet równe byly hyba przypadek przy pracy ale nie dokonca bo material gluwki ramy zostal przegrzny i zmienil sie ksztalt z okroglego na elipse
te dwie blachy przy gluwce z boku chyba terz odczuly przegrzanie materialu bo nie sa plaskie (w balistiku byly plaskie )
haki tylnego kola wogule zle zaprojektowane bo na zacisku kolo mi z nich wypadalo dopiero jak zminilem piaste na skrecana srubami to zaczelo i lekim wyfrezowaniu srubami kolo sie nie ruszalo
a ostatnio ten hak pekl tak jak juz komus na tym forum kto akurat mial czym zrobic zdjecia
mufa suportu terz byla przegrzan przez spawanie bo nie byla okrogla i mila w nie równy promien widac bylo to po gwincie
i ta rama trafila do klijenta zamiast spowrotem do jej prawdziwego producenta z karteczka ze za buble nie placimy, ale daucon ja sprzedal bo cwaniaczy
takie jest moje zdanie i juz nie wiele jest wstanie je porawic i tak nigdy nic nie kupie co wogule przeszlo przez rece tej firmy
jezdzic to sie fajnie na tym jezdzi jak nic sie nie dzieje co jest zatkim stanem w tej ramie
njpierw opis wykonania spawy to i nawet równe byly hyba przypadek przy pracy ale nie dokonca bo material gluwki ramy zostal przegrzny i zmienil sie ksztalt z okroglego na elipse
te dwie blachy przy gluwce z boku chyba terz odczuly przegrzanie materialu bo nie sa plaskie (w balistiku byly plaskie )
haki tylnego kola wogule zle zaprojektowane bo na zacisku kolo mi z nich wypadalo dopiero jak zminilem piaste na skrecana srubami to zaczelo i lekim wyfrezowaniu srubami kolo sie nie ruszalo
a ostatnio ten hak pekl tak jak juz komus na tym forum kto akurat mial czym zrobic zdjecia
mufa suportu terz byla przegrzan przez spawanie bo nie byla okrogla i mila w nie równy promien widac bylo to po gwincie
i ta rama trafila do klijenta zamiast spowrotem do jej prawdziwego producenta z karteczka ze za buble nie placimy, ale daucon ja sprzedal bo cwaniaczy
takie jest moje zdanie i juz nie wiele jest wstanie je porawic i tak nigdy nic nie kupie co wogule przeszlo przez rece tej firmy
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
-
- Kontakt:
Miałem Amstaffa przez 1 miech, ale mi ukradli. Gdybym nie dostał ze sklepu "Maverick" 1100 złoty zniżki na Chuckera 1.0 kupiłbym Amstaffa znowu, a jak by mi po raz kolejny ukradli to pewnie bym znowu kupił Amstaffa. Ta rama przetrwała u mie wiele, więc nie ma siły, żeby była słaba. Spawy wcale nie są takie nierówne. Wszystko było perfect, jak kupowałem. Nadal pewnie byłoby spox.
Wypowiadajcie się wtedy, gdy mieliście do czynienia z tym, o czym piszecie, jak np. foghorn. O Presie możecie gówno napisać, bo pewnie nawet jej na żywo nie widzieliście. (do Quake)
Wypowiadajcie się wtedy, gdy mieliście do czynienia z tym, o czym piszecie, jak np. foghorn. O Presie możecie gówno napisać, bo pewnie nawet jej na żywo nie widzieliście. (do Quake)
Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat....
http://www.northshore.friko.pl
http://www.northshore.friko.pl
Kurwa przeciez pisze ze ramy wylaza raz leprze i raz gorsze,dlatego niektorzy mowia ze spawy sa ok i sa proste a inni ze nie i po co dajej sie bluzgac itd.Dc musi sie przylozyc zeby kazda byla prosta i tyle co do sprzedawania znowu oddanych ram przez klijentow to nie wiem.A jak sie wkurwie to zaraz pojade kurde na Spojnie do rowerowego i se pomieze te ramy bo tam sa zobacze czy akurat te sa proste
Wszyscy powinni jezdzic na dragstarach i by bylo dobrze bo kazdy by mial to samo i nie bylo by takiego pierdolenia 3 po 3 hyh
Wszyscy powinni jezdzic na dragstarach i by bylo dobrze bo kazdy by mial to samo i nie bylo by takiego pierdolenia 3 po 3 hyh
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
zle mnie zrozumiales 8!k3r hodzi o to ze moja rama która dostalem nie powina wogule trafic w moje rece tylko sporotem do tajców albo do kosza
tak sobie przpomnialem jedna rozmowe z nimi jaka przeprowadzilem w szklarskiej (to opropo czlej seri astry z uszkodzeniem)
tematem byly dropout-y i kturys z nich muwi ze oni wiedza o tym ze sa wadliwie zprojektowane, to zapytalem co ini z tym robia odpowiedzieli ze jak pekna to dopiero wyminiaja
trohe dziwne bo w przypadku astry naprawili wszsytkim za free i wysylali listy do kazdego z prospa by sie pojawil w serwisie bo jest tam awaria
dlaczego dc tak nie postopilo ?? bardzo mnie to ciekawi i dlaczego nie wycofali calej seri ze sprzedarzy????
tak sobie przpomnialem jedna rozmowe z nimi jaka przeprowadzilem w szklarskiej (to opropo czlej seri astry z uszkodzeniem)
tematem byly dropout-y i kturys z nich muwi ze oni wiedza o tym ze sa wadliwie zprojektowane, to zapytalem co ini z tym robia odpowiedzieli ze jak pekna to dopiero wyminiaja
trohe dziwne bo w przypadku astry naprawili wszsytkim za free i wysylali listy do kazdego z prospa by sie pojawil w serwisie bo jest tam awaria
dlaczego dc tak nie postopilo ?? bardzo mnie to ciekawi i dlaczego nie wycofali calej seri ze sprzedarzy????
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
tak tak 8!k3r ma racje,nawet ten post pokazuje ze sa zadowoleni i sa nie zadowoleni posiadacze duncona, byc moze sa serie ram ladne i sa te gorsze,czyli kupujesz i losujesz :/ wiadomo tez ze trudno jechac rower czy rame ktora sie samemu kupilo (czytaj to:dokonalem zlego zakupu) chodz i tacy sie tu znalezli.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
BladeMan
ok juz rozumiem no to troche ze tak powiem malo profesjonalne z ich strony
cyt.trohe dziwne bo w przypadku astry naprawili wszsytkim za free i wysylali listy do kazdego z prospa by sie pojawil w serwisie bo jest tam awaria
a co do tego to odp jest banalna przypowiastka na dzis: jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze :P po co wywalac cala serie jak np duzo ludzi kupi taka nieprzemyslana ramke nie bedzie na niej sie scigac ani nie wykozystywac jej w 70 % to haki raczej nie powinny sie pokrzywic itd a noz cos sie stanie to bedziemy kombinowac proste
ok juz rozumiem no to troche ze tak powiem malo profesjonalne z ich strony
cyt.trohe dziwne bo w przypadku astry naprawili wszsytkim za free i wysylali listy do kazdego z prospa by sie pojawil w serwisie bo jest tam awaria
a co do tego to odp jest banalna przypowiastka na dzis: jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze :P po co wywalac cala serie jak np duzo ludzi kupi taka nieprzemyslana ramke nie bedzie na niej sie scigac ani nie wykozystywac jej w 70 % to haki raczej nie powinny sie pokrzywic itd a noz cos sie stanie to bedziemy kombinowac proste
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
ojeeeejjjjj wy cały czas w kółko jedno i TO SAmo ;/ nie znudziło wam sie to jeszcze??:| i po chuujj ciągniecie to dalej ?? bedziecie mieli niby jakąś satysfakcje z tego ze zjebaliscie Duncon'a??? Jesteście Kozak zróbcie rame :) ja ją przetestuje :)...zobaczymy czy bedzie super doskonała...nie wypowiadam sie juz na ten temat ;/....POZDRO COSMITA :D (Kiedy jebniesz mi MIedzygalaktycznego :>) :D:D Powodzenienia na zawodach :P pamietaj ze 50% wygranej to zawsze moje ;d;d eheheh :D:D
http://chudy.pinkbike.com/
piłka jest krótka, mam rame DC kupiłe bo Cosmos mnie namówił, byłem na obozie z Harcturu i jeżdziłem na Pres Canario "Cosmosa" rama wogule nie dopracowana, skacząc Cosmos połamał pedały udeżając o ziemie z malutkiej hopki na ognisku, tereaz ma Tose notorycznie łapie luzy dwa razy zmieniali mi krzywke do VPP, , rozwaliłem damper od uderżenia w rure podsiodłową, dostałem na gwarancji nowy ale inny tzn. crosowy z któredo odcieli blokade skoku bo podobno innych nie mieli, stery Da Bomba wybiły mi główke ramy, po prostu horror, na obozie "CHudy" wyrwał dwa razy hak, a Wałbrzychu na Pucharze Polski złamał rame więc zabrali rame "Papiemiemu" przemalowali i dali ją "CHudemu" z tym że ta rama była spawana bo "Papi " kja wcześniej połamał. Jak dla mnie to ta firma jest jest niepowarzna, niby jest sponsorem klubu w którym jeździ "Papi" i "CHudy" ale skoro robi przekręty na własnych zawodnikach to co dopiero o klientach mówić. Poza tym ich serwis, jak wymieniali mi tulejki w VPP to ich mechanik jakiś "Tytus" czy jakość tak pozdzierał mi lakier i skrzywił gnaiazdi ło zyska że omało mnie krew nie zalała, zadzwoniłem a Ci mi powiedzieli że szalki zapiekły się , k.... jak się mogły zapiec ja jeżdzę od święta nia mam czasu (nauka). Panowie nie chę tego nazywać po imieniu., lekko mówiąc jest to draństwo i jedno wielkie oszóstwo.