Rama Kross Sign DS "15" i Vee Rubber ninja 2,65

Ogryzek
Kontakt:

Rama Kross Sign DS "15" i Vee Rubber ninja 2,65

Post autor: Ogryzek »

Orientuje się ktoś czy do ramy Kross Sign DS "15" wejdzie opona Vee Rubber ninja 2,65?
I czy rama ta nadaje się do strettu?
ruwenzori
Kontakt:

Post autor: ruwenzori »

Do streetu z oponami 2,65 jest idealna..... whipy same się robią :mrgreen:

Opona raczej nie wejdzie, nawet jak tak to na styk, na błocie będzie się blokować, chyba że street jeździsz to nie :wink: A do streetu to jeżeli jej jeszcze nie kupiłeś to się nie nadaje, a jeżeli już ją masz to od biedy ujdzie na sam początek z amorem 100, bo ze sztywnym złe geo będzie, a w miare przypływu skilla potrzebna będzie zmiana bo to jednak krowa jest straszna wporównaniu do streetówek.
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

ta opona jest beznadziejna :P bardzo kiepska przyczepność, ciężka i do tego trudno ją założyć i zdjąć z obręczy. Szkoda kasy i nerwów po prostu. Tym bardziej że zupełnie nie jest to opona do streetu.
Ogryzek
Kontakt:

Post autor: Ogryzek »

miałem te opony już w 2 rowerach i może i się średnio trzymają w terenie ale do skakanie ze schodów moim zdaniem są świetne bo bardzo wytrzymałe i na czym nie lądowałem to mi się jeszcze nigdy nie przebiły.
W temacie chodzi mi głownie czy wejdą do tej ramki (jeszcze jej nie kupiłem) i czy ramka ujdzie :)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Droperka ze schodów to nie street a nawet jeśli o poruszanie się po mieście chodzi to opory toczenia skutecznie odstraszają od kupna tych opon. Jeśli chcesz coś szerokiego na miasto to polecam Hoolyrollery 2,4 albo w wersji extremalnej Hookwormy. A nawet poczciwe i tanie TableTopy też by dały radę.
ODPOWIEDZ